Skocz do zawartości

wyniki finansowe NetSprint.pl

jakub75

Rekomendowane odpowiedzi

Statystyki wygladaja ciekawie...a najlepszy tekst jaki wyczytalem to...

"Przedstawiciele Netsprintu deklarują, że ich metodą na konkurencję ze światowym hegemonem Google - który w tym roku otworzył swoje biuro w Polsce - jest specjalizacja w przeszukiwaniu polskojęzycznego internetu"

Pozyjemy zobaczymy ;-)

no niech netsprint się bierze za "przeszukiwaniu polskojęzycznego internetu" bo coś słabe mają wyniki według ranking.pl.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

"Przedstawiciele Netsprintu deklarują, że ich metodą na konkurencję ze światowym hegemonem Google - który w tym roku otworzył swoje biuro w Polsce - jest specjalizacja w przeszukiwaniu polskojęzycznego internetu"

Jakub, jak do tego ma się np. netsprint.lt , bo to chyba wasze :D

gry komputerowe - kup pan grę

moja kopia:) - google do roboty :P

katalog stron - musisz tam być

Ja też rewelacji nie widzę w Netsprincie wyniki wyszukiwania czasem mnie zaskakują - ale to tylko moje zadnie :rotfl:

i nie tylko twoje.

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

• 2 miesiące temu...

Netsprintowi daleko do utarcia nosa Google.

Trafic Index to dobre posunięcie jednak imho ma za duży wpływ na wyniki.

I tak np na popularne fraz przed moimi stronkami są tam katalogi i to nie tematyczne lub pf, pkt.

Lipa totalna.

Imho celem wyszukiwarki nie powinno być całkowite wyeliminowanie pozycjonowania, ale takie jego utrudnienie aby oplacało się pozycjonowaś jedynie na frazy ściśle związane z daną stroną.

Google w znacznym stopniu to się udało.

Jakub jak nie poprawicie wyników wyszukiwania to wasza szukajka zaliczy glebę. Imho jest jeszcze miejsce na rynku dla kilku dobrych polskich szukajek tyle, że chyba żadna nie ma odpowiedniego budżetu albo boi się prawdziwej inwestycji.

Jakub założyłbys topik gdzie podawalibyśmy lipne wyniki znetsprint. W ten sposób za friko znajdziemy wam "dziury" w algorytmie.

Imho celem wyszukiwarki nie powinno być całkowite wyeliminowanie pozycjonowania, ale takie jego utrudnienie aby oplacało się pozycjonowaś jedynie na frazy ściśle związane z daną stroną.
Dlaczego miałyby pozwalać na pozycjonowanie stron ?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Dlaczego miałyby pozwalać na pozycjonowanie stron ?

Ponieważ wiekszość osób pozycjonuje na frazy które przyniosą im zyski, a więc sa powiązane tematycznie z hasłem ...

gry komputerowe - kup pan grę

moja kopia:) - google do roboty :P

katalog stron - musisz tam być

i jest to korzystne dla wyszukiwarki, bo jeśli stać kogoś wydać pare tysięcy m-c pozycjonowanie to i stac go na dobra stronę.

A celem szukajki jest prtzedstawiać strony wartościowe.

Wyszukiwarki sa jak Microsoft pierwsi narzekiają na pozycjonerów a drudzy na piractwo co jednak jakby się zastanowić jest dla nich w pewnym stopniu korzystne.

sir nimek: teraz połącz twoje posty tutaj z tematem https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=fenomen+google

Byc może trochę tam przesadziłem (prosty rolnik jestem), ale czy z grubsza nie napisałeś tego co ja?

Wielki Elektronik

Irek Ty to masz pamięć.

Tylko wtedy nie do końca zrozumialem o co Ci chodzi.

Młody człowiek jestem, ale z grubsza się z Tobą teraz zgadzam ;)

btw na avatarze to Twoja córeczka? Jeśli tak to ładna - gratulacje.

Zawsze się wzruszam jak ktoś umieszcza zdjęcie swojego malucha w avatarze. Kocham dzieci.

Dobra koniec osobistych wywodów.

Pozdrawiam.

btw na avatarze to Twoja córeczka? Jeśli tak to ładna - gratulacje.
Tak. Piękna i mądra jest po tacie , po mamie jest dziewczynką ;)

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności