Skocz do zawartości

Nowy katalog i darmowe kody!

smiechan

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego, moderowanego katalogu videveritatis.pl

Katalog posiada PR2, także jest szansa na moc :D

Wpisy proszę dodawać w jednej jedynej podkategorii jaka jest. Obiecuje, że po moderacji każdy wpis znajdzie się w jednej lub więcej kategorii/podkategorii odpowiedniej do jego treści. Będę je tworzyć na bieżąco, podczas moderacji i modyfikować wpisy.

Zapraszam również do wykorzystania kodów do katalogu au-ta.pl

Kody dla grupy silver 30:

kodzik1

kodzik2

kodzik3

kodzik4

kodzik5

kodzik6

kodzik7

kodzik8

kodzik9

kodzik10

kodzik11

kodzik12

kodzik13

kodzik14

kodzik15

Pozdrawiam

Śmiechan

dziękuję za kody, trochę katalogi w mozilli sie rozchodzą, a co do kategorii dziwie sie że wolisz je dodawać w trakcie - nie wyobrażam sobie oprócz moderacji wpisów jeszcze dodawać je do kategorii. po co dodatkowa robota?

@adomaitis, ronin, damcar

Z kategoriami będzie trochę dodatkowej pracy, ale mniej niż się wydaje (testowałem to rozwiązanie na katalogu au-ta.pl). Dzięki temu mam porządek. Na pewno każdy wpis trafi na odpowiednie miejsce.

@damcar

zajmę się rozjeżdżającym layoutem w wolnej chwili, pewnie po weekendzie.

@pumpek

oczywiście kody są do drugiego katalogu, bo po co komu wpisy premium ze świeżaka ;)

@dawidsk

przy dodawaniu wpisów premium musiałem przypadkowo włączyć płatności dla wpisów które powinny być bezpłatne, poprawiłem. Dzięki za info :)

Spoko katalog... Z tymi kategoriami to jest ryzykowny zabieg, bo połowa ludzi wchodząca z tego tematu nie doczyta pierwszego posta do końca, zobaczy brak kategorii i stwierdzi, ze kat jest do de... ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności