Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków do witryny

Paw3l

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jejku , czyżby wysłuchali moich błagalnych próśb na kolanach i teraz zaczną wskazywać które linki są be, które cacy a które ekologiczne ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jejku , czyżby wysłuchali moich błagalnych próśb na kolanach i teraz zaczną wskazywać które linki są be, które cacy a które ekologiczne ??

Nie, nie, nie - nic bardziej mylnego. Puścili po prostu kolejny spam :

We've detected that some of the links pointing to your site are using techniques outside Google's Webmaster Guidelines. We don't want to put any trust in links that are artificial or unnatural. We recommend removing any unnatural links to your site. However, we do realize that some links are outside of your control. As a result, for this specific incident we are taking very targeted action on the unnatural links instead of your site as a whole. If you are able to remove any of the links, please submit a reconsideration request, including the actions that you took. If you have any questions, please visit our Webmaster Help Forum.

Udają, że nie można szkodzić konkurencji.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Poczekamy... Zobaczymy... Matt już nie raz gadał bzdury...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

...teraz zaczną wskazywać które linki są be, które cacy a które ekologiczne ??

@Beer, a oni skąd mają wiedzieć który link jest który? Jak by wiedzieli to by się przecierz nie bawili w rozsyłkę maili ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Aha, znaczy się te same bajki z mchu i paproci tylko w innej wersji językowej niż czeska ?

@Beer, a oni skąd mają wiedzieć który link jest który? Jak by wiedzieli to by się przecierz nie bawili w rozsyłkę maili

No to chyba naturalne, że ja tym bardziej nie wiem :P Skąd mam wiedzieć czy ktoś kto mnie linkuje jest czerwony, zielony czy pomarańczowy ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Weź, no prosze. Naprawdę liczyłes na jakis przełom?

Coś jak linki do Twojej domeny w GWT i tam sam możesz wskazać, którego linka maja nie brać pod uwagę. Coś jak by mozliwość wskazania, które linki są nie Twoje? Albo tekst w stylu: drogi webmajstrze wykryliśmy dziwne linki do Twojej domenki, zobacz listę:

a

b

c

usuń je, albo zaznacz checkboxa przy tych których nie możesz skasować, a my już się tym zajmiemy :)

SQT, zawsze walczymy z Tobą o lepsse wyniki. Z Tobą razem, nie przeciwko ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A tak z ciekawości zapytam, co się dzieje z naszym ukochanym Kasparem ? Zamilkł coś na forum, czyżby dostał zakaz wypowiadania się w innych miejscach niż gównoplus ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności