Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków do witryny

Paw3l

Rekomendowane odpowiedzi

No nic. Robię 301.

Powodzenia .... ;) Tylko jak juz wspomniano wyżej para pójdzie w gwizdek ....

No tym bardziej, ze przylozenie spamerskich linkow jest banalne. Pozniej maly raport i gotowe. Nie wiem jaki ma byc cel tej calej akcji.

Zwiększenie wpływów z AdWords (to jakbyś nie wiedział) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Beerbant

No tego akurat to sie domyslalem tylko, ze moim zdaniem to tylko pogorszy wyniki. Kilka dobrych stron dostanie filtr i wskocza jakie za przeproszeniem gowna. Za pogorszeniem serpow moze pojsc przeniesienie sie czesci osob do innych wyszukiwarek (przynajmniej w inncyh krajach) a tym samym spadek zyskow z adwords. Jak dla mnie strategia krotkoterminowa.

Ja sam zaczalem uzywac do prywatnych celow bing a google tylko w pracy.

Tak, zaczyna się era podpierdzielania i dezpocycjonowania na całego - śmieszne to, bo bardziej się opłaca przywalić całemu top10 z swl'a niż wyciągnąć swoją stronę powyżej.

No bo po co się męczyć ?

Jeśli G. szybko czegoś z tym nie zrobi, to w topach będa same spamówki zapleczówki.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Wystarczy usuwać strony z których idą spamerskie linki a nie strony docelowe. Bo jeśli ktoś ma pełno spamu np w księdze gości to, znak że nie bardzo interesuje się stroną. Najgorsze jest to, że nie ma sposobu żeby uchronić się przed blastem, który konkurencja wymierzyła w Twoją stronę.

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

@Beerbant

No tego akurat to sie domyslalem tylko, ze moim zdaniem to tylko pogorszy wyniki. Kilka dobrych stron dostanie filtr i wskocza jakie za przeproszeniem gowna. Za pogorszeniem serpow moze pojsc przeniesienie sie czesci osob do innych wyszukiwarek (przynajmniej w inncyh krajach) a tym samym spadek zyskow z adwords. Jak dla mnie strategia krotkoterminowa.

Ja sam zaczalem uzywac do prywatnych celow bing a google tylko w pracy.

już widzę jak się przenoszą .... na piechotę do chin ... :D, sprawdź sobie ilu ludzi z 10 ciu losowo wybranych rozróżnia AdWords od naturalnych. Zobacz ilu ludzi uzywa "darmowych" gadżetów google ....

Cały ten buzz wokół spamu/zasyfienia wyników jest jak najbardziej na rękę googlasom bo dzięki temu mogą bez problemów wyprostować wszystkich do pionu .. Jak nie cudzymi rękami to aplikacjami uzalezniającymi lub zbierającymi coraz więcej informacji a jak już zbiorą wszystkie informacje to wszystkich użytkowników będą mieli głęboko w dooopie bo będą tak czy inaczej w posiadaniu danych które pozwolą im na czesanie stada z kasy przy jednoczesnym wykoszeniu konkurencji.

Zaczeło się od "nie ma Ciebie w internecie - to nie istniejesz" a powoli kończy się na "nie ma Ciebie w Google to nie istniejesz" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

sprawdź sobie ilu ludzi z 10 ciu losowo wybranych rozróżnia AdWords od naturalnych.

Niestety nawet osoby często korzystające z internetu nie odróżniają tego....doświadczyłem tego w rozmowach.

To już nie wyszukiwarka .... To najpoczytniejsza gazetka reklamowa na świecie

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności