Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków do witryny

Paw3l

Rekomendowane odpowiedzi

Ty mając prywatna firmę która jest monopolistą w jakiejś tam dziedzinie czy produkcji słuchał byś głosu swoich klientów?

Jestem pewny że wiekszość ludzi 95% by nie słuchała i jeszcze bardziej manipulowała. Tak już jest z monoplistami . Swoją droga że taki monopol g. jest nie legalny, ale oni jak microsoft maja kasy na te małe kary i mogą tak płacić latami pewnie do takiego momentu ąż bedziesz od niego tak uzalezniony jak od telewizora czy komputera i wtedy już nic nie pomoże. Ja to widzę po chromie , wiem że to mega szpieg a pomimo to jakoś cięzko mi korzystać z innej tak się przyzwyczaiłem .Jak rządy będa chciały to ukrucić to już sami użytkownicy będą przeciw takim planom i cel zostanie osiagniety a premie wypłacone ;)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie dostaniesz żadnych informacji

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

możesz spróbować, ale jak bedziesz pisać o ponowne rozpatrzenia napisz co zrobiłeś i co podejrzewasz- pisz po Polsku.
czy można liczyć na jakąkolwiek odpowiedź z ich strony na moje uzasadnienia? jest szansa na dialog?

Kiedyś na tym forum przeczytałem na których swlach można sprawdzić czy ktoś linkuje do mojej domeny... wiem, że jakiś jeden znany swl ma taką opcję... może ktoś przypomnieć co to za swl ?

; ]

jest szansa na dialog?

Nie było , nie ma i z pewnością nie będzie żadnego dialogu - jedynie monolog , Google w takich sprawach wysługuje się swoimi klakierami na forum, konkretne wypowiedzi pracowników google w temacie jakości wyników wyszukiwań można policzyć na palcach jednej ręki.

Kaspar obiecał w tym roku zintensyfikowanie kontaktów z webmasterami i obietnice spełnił - wysyłają tych informacji o nieekologicznych linkach na potęgę ... :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

moim zdaniem większa część mówi o linkach wychodzących ale fakt, że to co zacytowałeś chyba o przychodzących.

Ludzie, przecież to szablon.

chodzi właśnie o celowe wprowadzenie zamętu i poczucia winy.... żenujące działania.

Nie było , nie ma i z pewnością nie będzie żadnego dialogu

Szanse istnieją - mniej więcej takie jak trafienie 6 w lotto. Ponad rok temu miałem tę przyjemność i Kaspar udzielił odpowiedzi na ichnim forum na mój problem :) .....Niestety teraz wyręcza się klakierami, którzy w 99% nie mają pojęcia o czym piszą.

Pewnie klakierzy się udzielają w nadziei, że za najlepsze 'klakowanie' pojadą do USA na konferencję za darmo...

wysyłają tych informacji o nieekologicznych linkach na potęgę ... :P

o tak - algorytm coś podejrzewa i już leci informacja robiąca wodę z mózgu, że niby to i tamto.

Po tym masz się poprawić, wyznać WSZYSTKIE grzechy we wniosku o rozpatrzenie, ale rozgrzeszenie masz jak przy stoliku u księdza :) - wirtualne, niewidoczne, musisz wykazać się ufnością i wiarą....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

I posypać głowę popiołem ubrany w wór pokutny ...

" powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków do witryny " taki nagłówek wiadomości od google, uważacie, że nie mam się czym martwić? z tego co wyczytałem tego typu powiadomienie jest wysyłane ręcznie, a nie przez automat. Gdzieś chyba Kaspar o tym pisał, że algorytm nie komunikuje tylko zrzuca na w serpach, a komunikat jest wtedy gdy to zostanie ręcznie wykryte, a nie z automatu.

; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności