Skocz do zawartości

Płatne szablony do SeoKatalog?

gdaq

Koszt szablonu seokatalog  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłacisz za szablon do seokatalogu?

• nic
      7
    • 50 zł
      8
    • do 100 zł
      10
    • do 200 zł
      6
    • do 300 zł
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Po uruchomieniu przeze mnie kilku katalogów i przedstawieniu na forum PIO za każdym razem dostawałem zapytania o możliwość wykonania przeze mnie szablonu, lub możliwości odkupienia.

W związku z powyższym jestem ciekaw czy i ile bylibyście w stanie zapłacić za szablon do seokatalogu.

Oto kilka moich seokatalogów, abyście mogli ocenić ich poziom graficzny:

www.mocnykatalogstron.pl (aktualnie poprawiam slider)

www.silnykatalogstron.pl

www.moderowanykatalogstronwww.pl

Wielu z Was z pewnością nie da, ani złotówki za taki szablon :)

Będę wdzięczny za wypełnienie przez Was sondy

Z góry dzięki za pomoc

Jeżeli sprzedawałbyś na wyłączność to myślę, że 50 zł jest bardzo realną ceną, może nawet trochę więcej.

Zaprojektowanie grafiki do strony to koszt kilkuset złoty, do tego kodowanie razem minimum trzeba liczyć 500-1000 zł w zależności od poziomu grafiki na wyłączność.

Zatem kwota podawana przez Ciebie 50zł za szablon na wyłączność jest nierealna rzekłbym, że jest to nie wielka kwota nawet nie na wyłączność. Szablony na themeforest, templatemonster kosztują po 100, 200zł.

Zatem kwota podawana przez Ciebie 50zł za szablon na wyłączność jest nierealna rzekłbym...

ja jakieś 1,5 roku temu za dużo lepszą grafikę płaciłem 350 zł, wtedy było mało wykonawców tego typu skórek to też i cena była taka...obecnie sporo ludzi robi skóry na takim poziomie jak Twoja, i sprzedają je za cenę 50-100 zł na wyłączność tak więc musisz trochę zejść na ziemię. Poza tym zawsze możesz spróbować sprzedawać za tyle ile chcesz, będziesz miał chętnych to znaczy, że Twoje projekty są tyle warte. Rynek to zweryfikuje... Ja bym zapłacił tyle ile napisałem wcześniej.

edita: no może przesadziłem trochę 100-150 zł na wyłączność...

Ja sprzedałem już kilka za 150zł i nie czuję się oszukany :) SEOKatalog ma banalną strukturę szablonów, stąd cięcie jest łatwe :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Średnia cena templatki z kodowaniem, przy dostarczonej grafice do topu to koszt około 250 PLN

Edit:

W przypadku tych z topicu dałym około 150-180 z kodowaniem

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Niby ładne, ale bez tego czegoś unikalnego więc chyba bardziej nadają się do sprzedaży nie na wyłączność. Brak im tematu przewodniego, czegoś co można zapamietać. Grafika, którą pamietam to np. do katalogów krasnolud oraz niezłe majtki - oczywiście w połączeniu z nazwą.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 3 tygodnie później...

Seokatalog ma faktycznie prostą strukturę, do tego stopnia, że jeśli tylko ma się czas to jakąś prostą skórkę można zrobić samemu. Cena więc powinna zależeć od złożoności i 'wodotrysków' :D Jeżeli ktoś nie ma czasu anie zdolności, a chcę mieć ładną skórkę to na pewno będzie kupował, za ile to jak ktoś już napisał - rynek zweryfikuje.

Przy okazji zapytam się o slider, który poprawiasz. Nie wiem czy akurat to w nim chcesz zrobić, ale osobiście sam mam problem z tym co występuje w www.mocnykatalogstron.pl czyli te chwilowe wyświetlenie na początku wszystkich reklam które są w okienku jeden pod drugim ( w tym przypadku 6 reklam), wie ktoś jak się pozbyć tego, albo przynajmniej czym jest to powodowane?

• 1 rok później...

może byłby ktoś zainteresowany stworzeniem indywidulanego szablonu seokatalogu

moj kontakt etune@vp.pl

Dodajurl.pl - Profesionalny Katalog Stron - PageRank 3+ PR3

LinkDirectory.pl - Moderowany katalog stron www - zbiór linków internetowych

Megahz.pl - Katalog internetu - zbiór wartościowych stron internetowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności