Skocz do zawartości

To jest filtr . kara ,czkawka czy jeszcze coś innego ?

mareksor

Rekomendowane odpowiedzi

@Były... viper134, jak tak wszystkich obdarujesz tą listą, to zaraz albo będzie bezwartościowa, albo modzi na stronach uniemożliwią postowanie :P

@mareksor: ponawiam pytanie Bartka - spadło w jednym czasie, czy w jakimś odstępie czasowym?

To nie jest ta lista, którą ty dostałeś ;)

Wiem, żeby nie przesadzić z dystrybucją, ale co do TR to raczej nie zablokują hehe

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Jestem pod wrażeniem.

Bo jak wciąż myślisz, że całe życie będziesz na pierwszym miejscu a konkurencja będzie tylko patrzeć to gratuluję.

Myślisz, że tylko ty walczysz o najwyższe topy w branży rozrywkowych serwisów.

Ne będę z toba dyskurtował , bo to nie ma sensu . Naucz się czytać ze zrozumieniem , bo ja w pierwszym poście napisałem wyraźnie ,że strona z godziny na godzine polecania na ok. 15 000 fraz , a to z pewnością nie jest wynikiem tego ,że konkurencja nagle zaczęła linkować . Zwłaszcza ,że moje pozycje zostały zastapione przez 100 innych stron :) .

Co do filterków to zdarzają się każdemu. Dla właściciela jego witryna zawsze jest najlepsza na świecie i za bardzo przywiązuje się do tak zwanych "swoich pozycji".

Sprawa jest jasna. Musisz mieć jakieś niezłe naruszenia wytycznych skoro jest filtr +50. Poprawisz swój "wynik jakości" to wrócisz.

Jeżeli nie chcesz podać adresu i uzyskać wskazówek bezpłatnie to zamów u dobrego speca konsultacje i nie zawracaj gitary ludziom.

Inaczej to se tu możemy deliberować i unosić się w oparach absurdu.

a może za bardzo przyłożyłeś punkciochów?

a może Dido pod.erdolił?

a może zupa była za słona?

i tak dalej...

Sprawa jest jasna. Musisz mieć jakieś niezłe naruszenia wytycznych skoro jest filtr +50.

Ty to wszędzie wietrzysz spisek i spam :)

kolega przecież pisał, że spadek o dwie-trzy pozycje..., tyle, że na 15k fraz

zatem ciężko tutaj mówić o jakimś strasznym naruszeniu zasad G.

natomiast kwestia konkurencji - jak najbardziej możliwa

np. konkurencja postanowiła mocno podlinkować swoje zaplecze - SWL lub blast - i może mieć nagły efekt na masie stron, spychając Cię tym samym na dalsze tory

niestety jednak muszę się zgodzić z dido (wybacz mi o Wielki Manitou!), że w tym momencie to jest już wróżenie z fusów bez podania szczegółów: adresy i przykładowe frazy, gdzie incydent miał miejsce.

dymna.jpg

@mareksor - jak na razie każdego wyzywasz od nieprofesjonalistów a nie może do Ciebie trafić, że konkurencja też działa. Spadki o 2-3 pozycje nawet na takiej ilości fraz nie jest niczym szczególnym. Konkurencja pewnie mocno podlinkowała swoje serwisy a że większość takich serwisów ma duża ilość podstron to zadziałało pewnie i linkowanie wewnętrzne.

To nie jest forum dla wróżek gdzie ktoś Ci tarota postawi i powie jaka jest przyczyna.

To nie wina konkurencji ja maiałem podobną sytłację tylko ze mi strona poleciała całkowicie mi wydaje się e to jest przez nadmierne linkowanie właśnie ja też dodałem swoją stronę do swojego zaplecza podlinkowałem i powiem tak pierwszy tydzień był zadowalający strona poszybowała do góry a po tygodniu opadła tak ze teraz prawie 90 % wejść już nie ma.

Poprostu google zmieniło algorytmy dużo linków w szybkim tempie spowodowało to iż stronę google odebrało jako spam czy jakoś podobnie, przynajmniej ja tak uważam po swoim doświadczeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności