Skocz do zawartości

nowe narzędzie na rynku

tomek-iit

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem zwolennikiem generowania bezwartościowego (z punktu widzenia internauty) spamu w internecie. Szczególnie na forach, które sobie tego nie życzą (czyt. używają captchy). Myślę że google prędzej czy później poradzi sobie z tego typu treścią, więc zwiększa to też drastycznie ryzyko biznesowe. Dlatego nie planuję na razie rozpatrywać tego typu narzędzia.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie jestem zwolennikiem generowania bezwartościowego (z punktu widzenia internauty) spamu w internecie.

myślę ze musisz złożyć CV do wyszukiwarki, i się zarejestrować na ich forum.... bo kompletnie nie rozumiesz co to znaczę pozycjonowanie

Dlatego nie planuję na razie rozpatrywać tego typu narzędzia.

prawdopodobnie nic podobnego nie napisałeś by, wielu już próbowało.

mówiłem że brakuje takiego polskiego softu

to znaczę że musi być polskie menu? bo ja ubolewam ze polska nie produkuje samochody osobowe, ale czy to ma jakieś znaczenie? i czy polski samochód miał by szanse na sukces?

Nie rozumiem co by tobie dało jeśli by producentem tego softy był jakiś polak czy malazyjczyk?

Nie jestem zwolennikiem generowania bezwartościowego (z punktu widzenia internauty) spamu w internecie. Szczególnie na forach, które sobie tego nie życzą (czyt. używają captchy). Myślę że google prędzej czy później poradzi sobie z tego typu treścią, więc zwiększa to też drastycznie ryzyko biznesowe. Dlatego nie planuję na razie rozpatrywać tego typu narzędzia.

Kuriozum!

Czy Ty na pewno masz styczność z SEO? Jeśli ktoś twierdzi, że robi w tej branży i nie ma nic wspólnego ze spamem, to po prostu kłamie. A jak Ty wypowiadasz takie teksty, to ja mam duże wątpliwości co do Twojego merytorycznego przygotowania, by zrobić soft dla SEO. Nie wystarczą same umiejętności programistyczne. Trzeba widzieć jak wszystko działa, na jakich zasadach, po co się to i tamto robi. Inaczej o kant tyłka to potłuc. Nie zawsze chcieć to móc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności