Skocz do zawartości

Serwis noclegowy - pozycjonowanie

djluzak

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś był w GW art na temat G i ich zarobków z fraz finansowych, oraz cen u nas i w USA, przy adwordsach podobno sukcesem dla branży( ubezpieczenia/karty/konta) jest gdy 1/100 osób klikająca w link zrobi deal.

Jeśli podobnie jest w turystyce, to na portalu by nic nie zarobił.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem, że dużo zostało napisane i cieszy mnie to. Fraz jest cała masa, muszę skupić się na poczatek na kilku i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jaki polecacie automat, który by mi posłużył? Cały czas chodzi o jeden serwis turystyczny, nie mam w planach pozycjonowania niczego innego.

Tak jak pisałem moje doświadczenie skończyło się na adderze, którego stuteczność dodawania wpisów oceniam na 10% :)

Publiker? Katalogi + precle?

Jak na jeden serwis publiker jest drogi, ale moze warto zainwestować jeśli przyniesie mi korzysci?

Publiker albo OmniAdd.

Pozdrawiam,

eM

Ps. Nie licz na spektakularne efekty dodawarek.

Publiczne bazy są nic nie warte.

Zaraz się tu kilka osób oburzy :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

jeśli nie zamierzasz tworzyć zaplecza ( a może się przydać) to nabycie programu nie ma specjalnie sensu, program 1, baza 2. Taniej jest zlecić komuś usługę, jeśli chodzi o precle to też można skorzystać z usługi dodawania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności