Skocz do zawartości

publikuj.to - dzienikarstwo obywatelskie

Andddrew

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie na preclu jest problem z rejestracją. Po próbie wysłania formularza rejestracyjnego wywala błąd php związany z captcha:

Fatal error: Call to a member function checkAnswer() on a non-object in /home/ssss/domains/publikuj.to/public_html/libraries/cms/form/rule/captcha.php on line 47

Obecnie na preclu jest problem z rejestracją. Po próbie wysłania formularza rejestracyjnego wywala błąd php związany z captcha:

Fatal error: Call to a member function checkAnswer() on a non-object in /home/ssss/domains/publikuj.to/public_html/libraries/cms/form/rule/captcha.php on line 47

Dzięki Darwin. Mój błąd - zrobiłem upgrade do joomli 2.5, ale nie sprawdziłem czy wszystko działa. Teraz jest to porpawione - można się rejestrowac.

Zarejestrowałem się. Pierwszy artykuł na temat Nobla z medycyny dodany.

Przy okazji znalazłem jeszcze drobną usterkę:

Przy dodawaniu obrazka w zakładce Image, jeżeli kliknie się w "Browse server" pojawia się wygenerowane w JS osadzone okienko. I wszystko fajnie, ale jak się kliknie w krzyżyk zamykający to okienko, to zamyka się też całe okno edycji artykułu (kliknięcie poza to okienko powoduje poprawne zamknięcie). Jak ktoś będzie pisał bezpośrednio w oknie to może ataku pasji dostać :) Problem na FF i Chrome.

No właśnie tak sobie zamknąłem, można potem jakoś edytować taki art? (wcześniej zapisałem) tylko linka nie dodałem:T

Opublikowałem Twój artykuł - zaloguj się przy tytule swoje artykuły zobaczysz tekst "Edytuj artykuł".

Dzieki @Darwin za info. No niestety nie wiem jak usunąć ikonkę dodawania z edytora - tym bardziej że do zdjęcie powinno się dodawać w zakładce Image, zgodnie z instrukcją którą tu wkleiłem. No nic, jak będę miał trochę czasu, postaram się to poprawić

Pozdr

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności