Skocz do zawartości

[pomysł] Scraper i spinner tekstów z seokatalogów

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Skoro jednak nie będzie to na sprzedaż, to po co był w ogóle zakładany ten temat?
To jest odpowiedz na Co was irytuje w polskim sofcie seo ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Próbowałem wymusić odpowiedź u autora tematu

Zatem polecam poruszyć ten temat w jego topicku właśnie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=146836

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Profesjonalny soft jak i profesjonalna firma ..

Nie jestem ich klientem a ich 'fachowe' działania marketingowe raczej zniechęcaję do zakupu oraz do czytania czegokolwiek na ich temat.

Moim zdaniem z dnia na dzień psują sobie opinię. (przynajmniej w moich oczach)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Porządny scraper artykułów już napisany, także gorsza część jest.

Dodatkowe info - jeśli skrypt powstanie i trafi do sprzedaży to tylko tutaj na forum. Będzie też kilka skryptów skąd będą pobierane artykuły.

Kielski do tablicy (!)

Tłumacz się teraz żeś obiecywał, opowiadał a teraz zniknąłeś z tego wątku. Staw czoła :D

Wstyd mi, ale aktualnie nie mam czasu dokonczyc tego, a dobrych programistow mi brakuje. Naprawde mi przykro mi, ale dopiero jak skonczymy cos innego to zabierzemy sie za ten scraper. Moge tylko spuscic glowe, bo dalem plamy. Nie bede sie tutaj wiecej wypowiadal, az nie zaprezentuje skryptu.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

dalem plamy.

Nie pierwsz raz :)

a mam nadzieje ze ostatni. hehe :)

Jak coś zaczynasz/zaczynacie ( skyprty.pro ) nie łap /cie się za nowe projekty tylko koncie stary ;)

No wiesz po takich zagraniach opinia idzie w dół nie do góry ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności