Skocz do zawartości

klikłem na swój baner

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Tak grozi Ci ban (prędzej czy później) na Twoim miejscu napisałbym mail, że zdazryło Ci się w jakim dniu i mniej więcej jakich godzinach, ale wszystko to było przypadkowe i niezamierzone, prosić o odpisanie tych kliknięć. Stosując się do regulaminu chciałeś o tym poinformować. Taka jest moja opinia. Może bardziej doświadczeni "Adsensowicze" mają inną.

witam. kilka razy zdarzylo mi sie kliknac na swoj baner (chyba 3 razy) w dosc duzych odstepach czasu... czy grozi mi ban ?

Za kilka kliknięć nie powinli od razu blokować konta - owszem możesz napisać do nich, nawe wskazane -bywa różnie.

W swoim czasie mój syn pod moją nie uwagę klikał sobie jakiś czas w baner adsense, zauważyłem dopiero gdy przeglądarka dostała zadyszki gdyż na otwierało się zbyt wiele okien.

Czym prędzej napisałem list wyjaśniający całą sprawę i anulowanie statystyk dla tego dnia.

Po kilku dniach otrzymałem mail informujący mnie że:

Nie odnotowali żadnych nie prawidłowości dla mojego konta Adsense.

Więc lepiej napisać i mieć czyste sumienie.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

czyli jka interesuje kogos reklama ktora pojawila sie na wlasnej stronie to nie mzona ja kliknac? nawet jak to sie zdaza raaz na 5 lat a ma sie odslony w milonach i klikalnosc w tysiacach ? :-)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Witam wszystkich!

Mam takie pytanko.

Czy mogę korzystać z wyszukiwarki AdSense dla wyszukiwania?

Chciałbym przynajmniej zobaczyć jak wyglądaja wyniki, a

w regulaminie i na forum nie udało mi się na to znaleźć odpowiedzi.

Z góry dzięki.

Jest wiele metod zabijania czasu, lecz nikt nie umie go wskrzesić.

Ludzie, a przypadkiem nie jest tak, że najbanalniej w świecie kliknięcia z IP / komputera, z którego logujesz się na adsense są odfiltrowywane automatycznie i od razu zaliczane za 0.00? Na 90% tak właśnie jest i dlatego panika z wysyłaniem maili jest nieuzasadniona... Dziwne byłoby, gdyby było inaczej.

Replays.PL Warcraft III - dla wszystkich fanów Warcrafta ;-]

Ludzie, a przypadkiem nie jest tak, że najbanalniej w świecie kliknięcia z IP / komputera, z którego logujesz się na adsense są odfiltrowywane automatycznie i od razu zaliczane za 0.00? Na 90% tak właśnie jest i dlatego panika z wysyłaniem maili jest nieuzasadniona... Dziwne byłoby, gdyby było inaczej.

tez mi sie tak wydaje, kilka razy zdarzyło mi się kliknąć na reklamę na swojej stronie, google adsense to odnotowało jednak nigdy za te kliknięcia nie naliczało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności