Skocz do zawartości

Jaki program wybrać do linkowania zaplecza?

leonet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam powiedzmy ok 200 stron zaplecza które chciałbym podlinkować. Aktualnie robię to starszą wersją Addera ale efekty nie są za dobre.

Chciałbym kupić jakiś automat aby podlinkował mi te zaplecze + pingował wpisy w celu indeksacji.

Jako że czasu mam coraz mniej odpadają półautomaty - chcę po prostu zlecić teksty do napisania, skonfigurować program i czekać na efekty :rolleyes:

Chciałbym zapytać szczególnie bardziej doświadczonych użytkowników forum który automat kupić. Zastanawiam się pomiędzy OmniAdd 5 z modułem pindowania albo Publikerem bo te dwa widzę są najbardziej popularne. Ale może polecicie jakiś lepszy program?

Z góry dzięki za każdą podpowiedź.

Publiker nie nadaje się do masowego katalogowanie, za długi proces dodawania strony. Zacznij od Omni + xR + SB, a najszybciej to xR i SB.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Macie może jakieś testy porównawcze tych dwóch programów?

Jeśli jeszcze nie widziałeś, to możesz zobaczyć porównanie popularnych dodawarek.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Skuteczność u każdego może wyglądać inaczej, więc trudno o jednoznaczną ocenę...

Wszystko zależy raczej od bazy, z jakiej się korzysta.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Publiker nie nadaje się do masowego katalogowanie, za długi proces dodawania strony. Zacznij od Omni + xR + SB, a najszybciej to xR i SB.

Weź nie pisz takich pierdoletów. Do 200 stron zaplecza nikt trzeźwy (i pijany też) nie będzie kupował xR za prawie 600 dołków. Dobrze skonfigurowany projekt w publikerze/omni daje nadal dobre efekty ale to zależy w jaki sposób jest opracowana strategia SEO. SB można mieć i tutaj polecenie jest OK.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Weź nie pisz takich pierdoletów. Do 200 stron zaplecza nikt trzeźwy (i pijany też) nie będzie kupował xR za prawie 600 dołków. Dobrze skonfigurowany projekt w publikerze/omni daje nadal dobre efekty ale to zależy w jaki sposób jest opracowana strategia SEO. SB można mieć i tutaj polecenie jest OK.

Bartek Damek ma 100% racji i każdy trzeźwy i pijany powie , że ma racje a Zgred kolejny raz gada banialuki na forum :tancze: 200 stron zaplecza...liczmy XR+podstawowe mody+serwer+prywatne proxy do skompetowania bazy to ok 3k. Wychodzi ok 15 zł na podlinkowanie zapleczówki. Warto policzyć ile faktycznie tych zapleczówek na konkretnym serwerze można sobie podlinkować i jaką to da moc. 15 zł to tylko 1k pkt statlinka i to na 1 miesiąc. A przecięż nie trzeba kupowac XR , tylko korzystać z dobrych polskich rozwiązań do podlinkowania zaplecza i skontaktować się z qweryty10000.

Ja polecam Omniadda + wtyczka do masowych dodać stron ;)

a sprawdzales ile z tej listy faktycznie jest linkow? ;)

tak czy inaczej, jedno narzedzie to na chwile obecna troche za malo

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności