Skocz do zawartości

Brak nagłowka h1

krzysiek84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

To moj pierwszy post, wlasnie stworzyłem swoja stronę i teraz zaczolem troche czytac o pozycjonowaniu. Powienienem to zrobic na odwrot ale coz czasu juz nie cofne...Dowiedziałem się ze bot googl'a sprawdza 256 pierwszych znakow czy tam pierwsze 64KB. Bardzo ważne jest to aby nagłowki h1-h6 posiadały odpowiednie slowa kluczowe zwiazane z naszą stroną. Owszem zawarłem na swojej stronie tekst i odpowiednie słowa kluczowe ...ale jak sprawdzam kod HTML to nie mam tam zadnego nagłowka nawet h1 !! Czy to duzy blad,bez tego nie da się wgole pozycjonowac i drugie pytanie czy istnieje mozliwość dodania naglowka h1 tak zeby srtrona się nie posypała.Dodam ze to jest moja pierwsza strona dosc prosta i dopiero się ucze wszystkiego.

Pozdrawiam

Krzysiek

H1 to zwykły nagłówek html więc strona sie nie posypie. Nie masz go w kodzie bo go nie dodałeś. Więcej o nagłówkach możesz poczytać tutaj: Jak wykorzystać nagłówki

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Mam jeszcze jedno pytanie:boot googla sprawdza pierwsze 256 znaków (z tego co pamietam)...moj tekst tzn. zawarte w nim słowa kluczowe znajduja się dopiero w 162 linijce kodu nie wiem ile wczesniej uzyłem znakow ale na pewno więcej niz 256.Czy zatem boot googla pominie zupełnie moj tekst nawet jak dodam naglowek h1...czy nie(sprawdza pierwsze 256 znakow nagłowkow od h1-do h6 bez wzgeldu ile wczesniej było linijek kodu HTML)?

Krzysiek

Google czyta całą stronę a nie x znaków, słowo powinno się znajdować jak najwyżej w tekście.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności