Skocz do zawartości

SEOCAT vs. SeoQuickAdder

blast121

Dodawarka do seokatalogów  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która lepsza?

• SEOCAT
      22
    • SeoQuickAdder
      8
    • Oba programy są porównywalne
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Były... viper134, chcesz byc moderatorem a cytujesz w całości pod postem na jaki odpowiadasz?

Pytanie poco "reklamujesz " po raz kolejny addera8 w temacie który niema nic wspólnego z nim? Rzezniczek nie o ten adder chodziło

Ja po publikacji zawsze naprawiam swoje błędy Max zauważ, że wiele rzeczy pojawia się dopiero w edytkach :P

edytka:

brak przecinka :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zrobie to i zacytuje sam siebie

Jeżeli używasz hindusów do łamania captczy - wybierz Seocata - naprawdę mega zoptymalizowany pod tym kątem. Jeżeli nie dodajesz dużych ilości stron dziennie na pewno się nie zawiedziesz.

a Ty 100 razy napiszesz "Będę czytał posty w całości"

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

RafalafaR

Powiedz mi czego nie rozumiesz w moim pierwszym poście a z przyjemnością Ci to wyjaśnię

Jeżeli nie masz rumera wg mnie wybierz Seocata, jeżeli dodajesz dużo i masz rumera wybierz SQA

Jeżeli nie potrafisz wysnuć takiego wniosku z mojego pierwszego posta - nie kupuj żadnego z tych narzędzi

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• 2 tygodnie później...

SQA nie znam ale dodam że Seocat jest wart swojej ceny ;). Bawię się nim ok. miesiąc i wrażenia i efekty super. Trochę zamotana instalacja ale są filmiki instruktażowe na stronie softu. Na odfiltrowanej bazie (mam tam ok. 1100 pozycji) przy dobrych ustawieniach i ewentualnie dodanych samemu ręcznie kategorii i podkategorii nie schodzę poniżej 530 dodań :) - kilkanaście projektów już poszło. Już widzę po mailach że bardzo wysoka akceptacja wpisów jest. Oczywiście dużo zależy od opisów - ale jak się komuś nie chce wykazać minimum chęci to lepiej niech się nie bierze za ten soft bo go szkoda dla niego... Soft idzie bez problemów na najtańszych hostingach (ja mam za 18zł/rok) tylko do seocata - działa super, bez problemów z cronem itp.itd. Jeszcze nie aktualizowałęm do najnowszej wersji ale V.2.1. jest ok. Captchy nie żre - tylko na początku jak się będzie weryfikować bazę potem bardzo mało. Aha, support najlepszy jaki miałem przy różnych softach z PiO - wszystko na GG załątwisz, pogadasz i mozesz liczyć na indywidualne podejście - ja męczyłem autora parę dni i zawsze miał czas coś podpowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich seomaniaków :D !

• 2 tygodnie później...

SQA 2 jest mocno zoptymalizowany w kwestii zżerania captchy. Wersja 1 faktycznie zżerała więcej dbc niż Seocat. W wersji 2 możesz ustawić maxymalny limit pobieranych captch, także możesz ograniczyć np do minimum - 1 próba 1 captcha, jeśli koszty są priorytetem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności