Skocz do zawartości

Bodo Schäfer w Polsce

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Mam przyjemność poinformować o wykładzie, jaki odbędzie się 3 marca w Warszawie w hotelu Jan III Sobieski od godz.10.00 do 17.00. Wykład poprowadzi Bodo Schäfer - znany na całym świecie jako doskonały nauczyciel w tematyce JAK ODNOSIĆ SUKCESY.

Bodo-Schafer.jpg

Parę słów o wykładowcy:

• Żyje i pracuje jako pisarz, mówca i przedsiębiorca w Niemczech. Jego książki skupiają się na temacie pieniądza i budowaniu dobrobytu. Zostały przetłumaczone na 30 języków.

• Za każdym razem stają się bestsellerami. Numerem jeden jest "Droga do finansowej Wolności", która sprzedała się w ilości 10 Milionów egzemplarzy.

• Książka pt. "Pies o imieniu pieniądz" odniosła sukces jako książka dla dzieci w całych Niemczech.

• Bodo Schäfer prowadził wykłady i seminaria w ponad 20 krajach takich, jak Australia, Singapur, Korea, Rosja i wiele innych.

• Uczestnicy jego seminariów to często grupy do 34.000 osób!

• Z jego rad korzystały takie osoby jak: Helmut Kohl, Colin Powell, Bill Clinton. Pracował nad rozwojem kariery takich sportowców jak: Franz Beckenbauer, Oliver Kahn i Kliczko.

• Brał udział w licznych talk show: Harald Schmitt, NDR Talk Show, Sabine Christiansen show.

• Jego artykuły oraz wywiady z nim, ukazały sie we wszystkich ważniejszych gazetach i magazynach (Mirror, Bunte, Stern, Focus, Świat FAZ, Business Week, Capital,i wiele innych ...)

• Cztery z jego książek stały sie bestsellerami, sprzedając się w milionach egzemplarzy.

• Natomiast dla PiO mam cenę specjalną na bilety do sektora BLUE (Od 5 rzędu), cena regularna: 3730zł (Cena zawiera bilet+książkę) - cena dla PiO: 2 499zł (informacje szczegółowe wyłącznie na PW)

dymna.jpg

• 1 miesiąc temu...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Ja sie pytam dlaczego nie ma wejściówek dla naszych ministrów i prajministrów ?? :)

A tak całkiem na poważnie - skoro jest tak wielu guru w finansach to dlaczego jest jak jest ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie wiem nawet kim jest pan Bodo Schäfer, ale podejrzewam, że pan Krzyworączka chciałby być na jego miejscu :)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Jak rozumiem skoro jest to w spotkaniach SEO, to wyjątkowo wykład będzie o zdobywaniu $ w SEO?

@berr a odpowiadając na Twoje pytanie, dlatego, że Ty i inni nie podchodzicie do tego poważnie, a wystarczy zapłacić i uwierzyć, że Ty tesz możesz $ trzepać :) więcej wiary, więcej pozytywnego nastawienia do świata!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Bo nikt takiego guru nie dopuści do rządzenia ;)

Z guru to jest tak jak z wykładowcami akademickimi poniekąd - teoretycznie jest wspaniale ale w praktyce już niekoniecznie. Na przykład: guru od jakiegoś tematu najlepiej finansowo wychodzi na książkach/publikacjach/wykładach natomiast nie widać jego sukcesów w tymże temacie - ja to tak widzę ...

Może się mylę, ale nie znam żadnego guru od handlu który odniósłby sukces prowadząc własną firmę handlową .... :), ale co ja tam wiem :).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Opinia Pawła Krzyworączki jest jedną z wielu negatywnych, Całkiem sporo podobnych swego czasu czytałem na wielu blogach ( szczególnie anglojęzycznych). Nie chcę tu robić antyreklamy dla promocji początkującego, ale moim zdaniem cena jest przesadzona. Szczególnie dla osób, które już uczestniczyły w podobnych inicjatywach.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

@berr a odpowiadając na Twoje pytanie, dlatego, że Ty i inni nie podchodzicie do tego poważnie, a wystarczy zapłacić i uwierzyć, że Ty tesz możesz $ trzepać ;) więcej wiary, więcej pozytywnego nastawienia do świata!

do świata nie podchodzę na zasadzie $$$ - sorki :) zbyt dużo kasiory ma zły wpływ na mła :)

w przypadku Pana Krzyworączki ocenianie co najmniej jest nie na miejscu... ;)

No cóż, tak jak pan Krzyworączka ocenia pana Szafera tak ja oceniam kurs pozycjonowania pana Krzyworączki ....

Nic w tym dziwnego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności