Skocz do zawartości

Bodo Schäfer w Polsce

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

No przecież idąc na takie szkolenie jesteś hudszy w porfelu o kilka tysi, więc złym wpływem sie tu nie zasłaniaj ;)

jak Cie palnę .... :) , cholera potem sam wale byki :)

a co do wpływu to swoje wiem, w okresie przed pierwszym pęknięciem bańki internetowej w jeden dzień z jednej strony można było wyciągnąć dwumiesięczną średnią pensję (średnia cena CPC oscylowała w granicach 0,6 $ a ludzie "klikali" jak szaleni...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panie i Panowie,

- przede wszystkim to już miało miejsce

- nie mi oceniać cenę

- to nie było szkolenie, a wykład i jako taki - było OK.

- wartość szkoleń Pana Krzyworączki wyceniam znacznie mniej niż na 10% ich ceny

EOT

dymna.jpg

Ja bym się nie zgodził że ktoś kto był na szkoleniu jest chudy o te kilka K, każdy kto chodzi na tego typu wydarzenia, wie po co tam idzie a pan krzywy był na szkoleniu za friko a teraz stara się zbić kapitał że nie warto na takie szkolenia chodzić bo najlepiej iść do niego oczywiście ;)

Tak samo jakby do Polski przyleciał np. Sergey Brin. Ludzie zapłacili by po kilka lub nawet kilkanaście koła żeby po prostu być na tym szkoleniu nawet jakby wyszedł i powiedział po polsku tylko "dzień dobry" i poinformował że to koniec szkolenia ;) no może troche przesadziłem :P

Kto chodzi i płaci, wie po co tam idzie :placze:

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności