Skocz do zawartości

Szukam dobrego newslettera do rozsyłania maili

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zainstalowane jakiś newsletter na WP, nie pamiętam nazwy, polecany tu na PiO. niestety nie działa mi on tak jak powinien jeśli chodzi o rozsyłanie maili. Dlatego szukam czegoś innego, prostego, gdzie ludzie odwiedzając stronę będą mogli dodać swój adres e-mail a ja im wyślę wiadomość/powiadomienie nawet z innej aplikacji. Dlatego przyglądam się newsletterom z allegro https://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&...ring=newsletter i zastanawiam się czy warto to kupić? Może możecie mi polecić coś innego? Dobrze by było, żeby np. plugin do WP zbytnio nie obciążał hostingu i zwalniał ładowania się strony choć nie wiem czy to w tym przypadku wchodzi w ogóle w grę.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Tribulant jest niezły, tu jego funkjonalności

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Tylko że sporo kosztuje, a ja szukam czegoś darmowego albo tańszego porównywalnego ze średnią ceną z allegro.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności