Skocz do zawartości

Soft do mierzenia pozycji online

SzybkaJazda

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

ja z mojej strony bardzo polecam stat4seo korzystamy od kilku lat (praktycznie od poczatku), plusy:

- wszystkie dane na wlasnym serwerze (skrypt generuje niewielkie obciazenie przy sprawdzaniu 4-cyfrowej liczby fraz)

- bez dodatkowych oplat za dodawanie nowych klientow czy tez fraz w roznych ilosciach

- skrypt sam dba o wystawianie faktur

- dodatkowo w przypadku braku platnosci system sam wysyla przypomnienia o braku platnosci (pelna konfiguracja)

pozdr

Uzywałem do tej pory skutecznie https://www.seo-stat.pl/, który jest bardzo dobrym softem. Niestety za 850 fraz przychodzi zapłacić prawie 94 zł brutto miesięcznie. Dlatego po obejrzeniu demka stat4seo zdecydowałe się wczoraj na jego zakup, i już wiem że były to dobrze wydane pieniądze. Za cenę 3 miesięcznego abonamentu w seo-stat, mam również inne wersje językowe (na które mam wykupiony odrębny zestaw w seo-stat). Funkcjonalnie nie ustępuje, a jest taniej - więc odpowiedź jest raczej prosta co wybrać - przynajmniej w moim przypadku

Podsumowując: seo-stat jest dobre dla małych firm, które mają po 100 fraz do mierzenia

stat4seo dobre dla dużych graczy.

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Z naszej strony mogę napisać, że mamy duże agencję które monitorują po XXXX fraz i przeszły do nas bo zależy im na niezawodności.

I po prostu chcą się skupić na pozycjonowaniu a nie na "martwieniu się" czy aplikacja działa OK / proxów jest wystarczająco dużo / działają poprawnie / trzeba aktualizować aplikację / skrypt itd. bo jednak więksi gracze w przypadku "awarii" to w ciągu jednego dnia tracą koszt takiego rocznego abonamentu. A ja przypomnę, u nas od 2008 roku nie było dnia by nie było wyników, czyli od tylu lat nie było ani jednej wpadki, że danego dnia nie ma wyników i w raporcie są "dziury".

A jak wiadomo google w każdej chwili może coś zmienić w kodzie i naglę pozycje nie są pobierane (nie są pobierane poprawnie) i wtedy mając własną aplikację może się okazać, że po 2-3 dniach wchodzimy na statystyki i mamy wszędzie krechy, bo nie zauważyliśmy tego (był weekend/święta/wyjazd itd), że trzeba było coś zmienić/poprawić (zakładam, że nawet jakaś XYZ aplikacja udostępnia poprawkę). W przypadku seo-stat to MY czuwamy każdego dnia, by sprawdzanie się odbyło poprawnie, czyli poza samym skryptem klienci dostają również codzienną obsługę narzędzia.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Uzywałem do tej pory skutecznie https://www.seo-stat.pl/, który jest bardzo dobrym softem. Niestety za 850 fraz przychodzi zapłacić prawie 94 zł brutto miesięcznie. Dlatego po obejrzeniu demka stat4seo zdecydowałe się wczoraj na jego zakup, i już wiem że były to dobrze wydane pieniądze. Za cenę 3 miesięcznego abonamentu w seo-stat, mam również inne wersje językowe (na które mam wykupiony odrębny zestaw w seo-stat). Funkcjonalnie nie ustępuje, a jest taniej - więc odpowiedź jest raczej prosta co wybrać - przynajmniej w moim przypadku

Ceny pakietów są uzależnione od wielu czynników. Dla osób które korzystają z narzędzia dłużej niż 12 miesięcy, pakiet 850 fraz to będzie koszt 380zł/ pół roku,

64zł/miesiąc za 0 zmartwień

Podsumowując: seo-stat jest dobre dla małych firm, które mają po 100 fraz do mierzenia

stat4seo dobre dla dużych graczy.

Tylko co odpowiemy klientowi kiedy się zapyta o wiarygodność raportów? W takie narzędzie na swoim serwerze możemy ingerować.

W przypadku Seo-Stat można klientowi powiedzieć że nie mamy wpływu na wyniki ponieważ raportowaniem zajmuje się firma zewnętrzna :)

i to jest + tego typu narzędzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności