Skocz do zawartości

Lista słów kluczowych w GWT

Swiezu

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Jaka może być przyczyna, że dane słowo nie pokazuje się na liście słów kluczowych. Google tak jakby omija tą zawartość strony z tymi słowami. Nawet po wyszukaniu zaznaczone są tylko te w title, a pomimo iż h1 jest taki sam już na podglądzie nie jest wyróżnione. Już nie mam pomysłu o co z tym chodzi, może wy jakieś macie?

Poczytaj co GWT tam pokazuje i w jaki sposób ocenia, czy słowo ma się tam pojawić, czy nie.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Wszystko przeczytałem, za często to słowo raczej się nie powtarze, na frazę z tym słowem zajmuję 14-18 pozycję. Linków z tą frazą jest sporo (myślę, że około 5000). Już nie mam pomysłów. Synonimów na stronie do tego słowa też jest sporo, powtarza się w miarę często w całym serwisie. Myślę, że jakby google załapało to jako słowo kluczowe miałbym wymarzone top6 (wymarzone bo niezła premia powinna z tego być ;) ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności