Skocz do zawartości

Pomocy!

Maenal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od razu przepraszam, jeśli temat nie w tej grupie, ale mam wielki problem. Otóż przypadkowo- nie ważne jak, stało się- usunęłam sobie podstawowy profil witryny w Google Analytics. Skasowałam wszystko. Czy macie może pomysł w jaki sposób odzyskać? Nie ukrywam, że mam wielką nadzieję, Google posiada jakowyś backup takich danych i jest możliwość ich odzyskania .

Macie jakiś pomysł?

Z góry dziękuję za pomoc

Dziękuję za przeniesienie tematu :D

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Macie jakiś pomysł?

Z góry dziękuję za pomoc

Dane usunąłeś bezpowrotnie...

Backup masz tylko w GA PREMIUM (Swoją drogą, mieli sie ze mną skontaktować w 24h a czekam 3 tydzień na wycenę)

Ciekawe czy jak dodasz stronę z powrotem to dane wrócą... ale wątpię :D

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Czyli nie ma szans na odzyskanie tych danych? Poszły w diabły bezpowrotnie?

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Witam

Otóż okazało się, że odzyskanie danych zakończyło się powodzeniem. Kamień z serca.

Pozdrawiam

Zadzwoniłam do pomocy Google, wyjaśniłam problem i miły Pan mi powiedział, że nie powinno być problemu z odzyskaniem danych. Kilka godzin później dane zostały przywrócone.

Jedyny kłopot był taki, że podczas połączenia z konsultantem trzeba było podać nr konta Adwords. Nie wiem po co, ale trzeba było.

Nie wiem czy to precedens był, ale się udało.

Zadzwoniłam do pomocy Google, wyjaśniłam problem i miły Pan mi powiedział, że nie powinno być problemu...

Nie taki diabeł straszny? ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zadzwoniłam do pomocy Google, wyjaśniłam problem i miły Pan mi powiedział, że nie powinno być problemu...

Nie taki diabeł straszny? :D

Ano nie:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności