Skocz do zawartości

Blokada konta z powodu nieprawidłowych kliknięć

NoVi90

Rekomendowane odpowiedzi

Najbezpieczniej jest jak ktoś kto nie ma konta założy je na siebie, swój numer konta i koniec końców zapłacisz prowizję ale inaczej nie dasz rady.

Nie umieszczaj kodu nawet na tym samym IP,WHUIS co strona stara (chyba że to jakieś forum ala iq24.pl)

Niestety w każdej chwili możesz mieć blokadę i tego konta - ja na szczęście mam poblokowane reklamy w etc/hosts (co miesiąc aktualizuje) i żadne reklamy mi się nie wyświetlają anie w przeglądarce ani w GG (czasami jak kliknę w googlowe, albo w linki na interi pokazuje mi błąd połączenia ale wtedy wystarczy redirect check i mam poprawny link ;))

Każdy kto ma stronkę w adS powinien wpisać sobie IP/adresy serwerów reklamowych Google żeby przypadkiem sobie nie klikać

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

No cóż, takich w których zarobisz tyle co w Adsense w Polsce chyba nie ma. Spróbuj adkontekst, smartcontext, OnetKontekst - może jakieś programy partnerskie się sprawdzą - w zależności o czym jest Twoja strona.

No i co wzbogaciłeś się że kliknołeś sobie z 10 razy? Ile na tym wyszłeś? 1 Euro do przodu?

Błąd w strategi. Bardzo dobrze że dostałeś bana. Lepiej nie zakładaj żadnego konta już skoro myślisz że klikanie sobie w reklamy przyniesie Ci jakieś korzyści.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

bestos chyba ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem ;]

nie klikałem specjalnie, bylo to istnie przypadkowo...

kto o zdrowych rozumach klikał by w swoje reklamy żeby dostać bana?

tym bardziej że ruch na mojej stronie generował mi dzienie po średnio 5-7 euro więc z tych moich kliknięć nie byly w ogóle wartościowe tylko przyapdkowe...

no ale trudno, testuję już adkontekst i też idzie dość dobrze, tez po 5-7 tylko szkoda że złotówek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności