Skocz do zawartości

Ptasie grupa - skad to?

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmmm zeby znow nie bylo ze nie czytam przyznam sie ze nie wiem co to w3 ale poszukam i odpowiem Ci :yes:

edit byl ;> :

no dobra ale przeciez to co podales nie jest prawidlowe, ten kod nie istanieje w jezyku programowania methode nospam nie ma ;> oswieccie mnie jak sie myle ;)

w3 zajmuje sie standaryzacja kodu m.in html

I to że wartość nospam nie istnieje wg. tej specyfikacji nie znaczy że nie istnieje w żadnej innej.

Został wykorzystany informując że na stronie nie ma spamu.

Methode po jakiemu to jest? angielsku, polsku a może łacina?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

a wracajac w ogole do tego linku ktory podales to wy to umieszczacie w katalogach z nazwa strony na przyklad LechKaczynski.pl i z keywordsy ptasia grypa tak ? ale jesli nie dodam metody nospam to co wtedy sie stanie ? i czy lepiej podawac linki zawsze tak do innych stron ?

MMP: nie oszukuj. Podaj cały prawidłowy kod, a nie tylko mało ważny wycinek. Ten kod co podałeś już testowałem i nie daje on takich wyników jak powinien.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

bo najważniejszy jest jak juz Kolega zauważył ten ... dymek (z papierosa) :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

... to co wie duzo osob a inni nie ;/

Jeszcze raz przypominam.. TO WSZYSTKO CZEGO SIE DOMAGASZ JEST JUZ NA FORUM. Nie wymagaj aby kazdemu nowemu streszczać od początku całe forum.

Słowem weź sie w koncu za czytanie...

Nie wiem czy zauwazyles ze Twoj topik wylądował w dowcipach ! Chyba nieliczni traktują ten topik poważnie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności