Skocz do zawartości

Regionalne wracają?

gonzo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehe cale zaplecze wrocilo ;) chyba google stwierdzil ze jego algorytm byl nic nie warty...

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Ja nie miałem takiego filtra typowego - całkowitego, ale duża część fraz i podstron, na które strona była w top10 znikło, no i dzisiaj wróciło - strona porządna - unikalne treści, nie licząc tego co ktoś ode mnie skopiował sobie bez pytania podając jedynie źródło i się pojawiał na 3 miejscu zamiast mojej strony. Także widać, że naprawiają. Mimo wszystko uważam, że warto blokować jak się tylko da możliwość skopiowania ze strony tekstu, nigdy się nie zabezpieczy w pełni, ale zawsze zniechęci się takiego delikwenta.

Uważam, że to dobry znak, bo sygnalizuje, że jednak nie chcą wycinać zaplecz i śmieci kosztem dobrych stron.

Co do zaplecz, to rożnie bywa, bo czasem rzeczywiście trafia się zaplecze merytorycznie i graficznie przewyższające wiele stron firmowych i amatorskich blogów i na pewno jest dla użytkownika przydatniejsze. No i w tym momencie jak pozycjonerzy idący w jakość dostają taką samą karę jak spamerzy tworzący bezsesnowne treści, to w końcu by doszli do wniosku, że nie ma co tworzyć wartościowej treści jak się dostanie i tak tą samą karę za np. linka., a te śmieciowe zaplecza i tak pewnie wcześniej, czy później polecą. Więc jak dla mnie jest w tym logika.

Aczkolwiek za chwilę te filtry mogą wrócić także nie cieszcie się za wczasu.

waw.pl nie wracaja.

no jak nie, jak tak.

Lamenty masowo zalały forum googlarza, to zrozumieli, że nie tędy droga. No chyba, ze celowo taką procedurę przeprowadzili, żeby tylko wybanować co mieli wybanować.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

moja jedyna sztuka z otchłani wróciła na #10 miejsce.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności