Skocz do zawartości

Regionalne wracają?

gonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam, 16 domen regionalnych - firmowych stron wczoraj wróciło :D

Mam pytanie.

Bo z Twojego tekstu wynika,że 16 firm mających strony i płacące Ci za pozycjonowanie nie miały żadnych zysków przez 2 miesiące.

W takim razie takim firmom nie jest potrzebne pozycjonowanie.

Po co ci te firmy płacą jak nie mają żadnego zysku z Twojego pozycjonowania?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

skąd wiesz jak się dogadał z klientami?

może umówili się, że poczekają 3 mc bo im zależy na domenach?

łatwo kogoś oceniać nie znając faktów? :D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Moje 3 domenki, które miałem w top, wróciły bez jakichkolwiek zmian.

Dobrze, że mi się nie chciało jakichś pozornych ruchów robić.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Potwierdzam, 16 domen regionalnych - firmowych stron wczoraj wróciło :)

Mam pytanie.

Bo z Twojego tekstu wynika,że 16 firm mających strony i płacące Ci za pozycjonowanie nie miały żadnych zysków przez 2 miesiące.

W takim razie takim firmom nie jest potrzebne pozycjonowanie.

1. Kto powiedział, że firmy te nie miały żadnych zysków?

2. Czy tylko o wyszukiwarkę Google firma zyskuje klientów?

To czy mialy zyski, czy nie to inna kwestia. Natomiast w Polsce liczy sie tylko Google, wiec na pewno nie sciemniaj ze z innych wyszukiwarek mialy one ruch, bo mogly miec 10 wejsc na miesiac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

"Kaspar Szymanski - Yesterday 1:51 AM - Public

Zespół #Google #Search Quality zajął się kwestią kupowania linków przez popularne polskie witryny i podjął odpowiednie kroki w tych wypadkach gdzie zaistniała taka potrzeba. Mamy nadzieję, że z czasem więcej klientów SWLi przemyśli swoją strategie zdobywania linków."

Ktoś już coś odczuł?

SEO is dead

To czy mialy zyski, czy nie to inna kwestia. Natomiast w Polsce liczy sie tylko Google, wiec na pewno nie sciemniaj ze z innych wyszukiwarek mialy one ruch, bo mogly miec 10 wejsc na miesiac.

Fakt, że w PL liczy się tylko google, ale np. mi na jednej stronie regionalnej po tych akcjach z filtram, mimo że w serapch się nie pojawiała w ogóle to i tak pozostała na stronie 1/5 ruchu, nie wiem skąd, aczkolwiek nie wyobrażam sobie w dzisijszych realicha polskojęzycznego internetu funkcjonowania serwisu bez Google.

Oj wracają, wracają :) Moja jedyna, która złapała filtra i wyleciała poza 100. właśnie wróciła. Frazy co prawda niszowe, ale przed akcją większość były w top5, potem z cały czas znikła z wyników wyszukiwania (w indeksie cały czas była) i od kilku dni zauważyłem powrót. Większość fraz wróciła na swoje pozycje, a kilka weszło jeszcze wyżej - do top3 oraz top1. Ciekawe to, bo nic na stronie nie ruszałem, tylko lekko ją podlinkowałem.

Niezły numer. Wróciły mi wszystkie zafiltrowane/zbanowane regionalki. Przez dwa miesiące zniknęły całkowicie z indeksu.

:)

wiedz ze cos sie dzieje ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=980450

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności