Skocz do zawartości

Hosting w Niemczech a ACTA ?

djeros

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego, jak ja zrozumiałem założenia ACTA, ucierpieć mają nie tylko udostępniający, ale też korzystający... Polscy providerzy i tak mieliby kontrolę nad tym, kto korzysta z serwisu w Polsce..

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

co do samego hostingu: wystarczy kraj który nie podpisał ACTA.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Za onetem

"Ok. godz. 3.30 pol­skie­go czasu (11.30 czasu ja­poń­skie­go) am­ba­sa­dor Pol­ski w Ja­po­nii Ja­dwi­ga Ro­do­wicz pod­pi­sa­ła w sie­dzi­bie MSZ Ja­po­nii umowę ACTA o za­po­bie­ga­niu han­dlu pod­rób­ka­mi.

Do­ku­ment pod­pi­sa­li też am­ba­sa­do­ro­wie po­zo­sta­łych państw UE z wy­jąt­kiem Cypru, Es­to­nii, Sło­wa­cji, Nie­miec i Ho­lan­dii. Dwa ostat­nie pań­stwa opóź­ni­ły mo­ment pod­pi­sa­nia z po­wo­dów pro­ce­du­ral­nych i uczy­nią to w ter­mi­nie póź­niej­szym."

z Niemiec też się wynoś ;-). a i z Googli nie korzystaj, bo USA są w ACTA od dawna.. pewnie prześlą ci rachunek za wyszukawnie.. ;).. co te media robią z ludzi...

pozdrowienia.

googlerulz.

Zabij dom deskami, wykop fose, płot pod napięciem obowiązkowy no i oczywiście wieżyczki tesli bez których to nie ma senu.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności