Skocz do zawartości

Czas zwijać interes.

Qbexus

Rekomendowane odpowiedzi

"oshhhh Tyyyy..." cytujac znaną postać kinową od lat ;)

edit: czytałem 3 razy.... facet reklamuje skzolenie pisząc zupełnie o jakichś pierdołach ... narcyz kufa ?! ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dlatego to właśnie wygląda raczej jak werbowanie do MLM niż szukanie chętnych na 'merytoryczne' szkolenia ;)

Moim zdaniem gość myśli, że tworząc wokół siebie aurę wielkiego biznesmena i marketingowca coś ugra - nie tędy droga ;)

Na takie haczyki złapią się tylko pokemony a ja uważam, że z pokemonów zysk marny a tylko nerwów dużo, więc nie warto po nich płakać :D

ojjj... a ja dzisiaj, troszkę "przez przypadek" trafiłem na przerażającą informację, która dała mi sporo do myślenia, czy jeszcze obrabiać d... temu Panu.

Czy wiecie, na jakim kierunku studiował Pan Paweł?

:)

"Inżynieria Środowiska, Górnictwo i Geologia, Technika Strzelnicza (materiały wybuchowe)"

;) malina :)

dymna.jpg

O proszę Pan dr o specjalności materiały wybuchowe.

Pozycjonowanie i materiały wybuchowe dobra mieszanka. ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Pozycjonowanie i materiały wybuchowe dobra mieszanka

niom... chyba powinien już wykupić domenę bombmasterlabs... :brawa:

ale on i tak pewnie nie wie, do czego piję, bo aż taki biały :)

Oczywiście bez urazy, Panie Pawle... proszę oszczędzić mój dom i domy moich rodziców...

dymna.jpg

od "specjalizacji" czy "wyuczonego zawodu" to proponowałbym z daleka, bo ja na przykład mam

kurs operatora wózków widłowych

spawacza elektr/gaz i w osłonie argonu

kurs poddźwigowego

papiery SEP

morskiego sternika jachtowego

kartę rowerową

kartę pływacką

sędziego lekkoatletycznego

oraz wiele innych uprawnień/zawodów przydatnych w SEO ...

no !

(prawko mi zabrali :))

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Ja mam licencję pilota paralotni klasy L. Ale nieważną. Unia zabrała ważność. Tzn. po wejściu do Unii Socjalistycznych Republik Jewropejskich straciła ważność. No i jeszcze papiery na wychowawcę kolonijnego. Też nieważne, przeterminowane. Paszport Polsatu miałem ale zgubiłem. Karty rowerowej brak, chory byłem jak w szkole był egzamin.

dymna.jpg

Beerbant, a Paszport Polsatu masz? :)

miałem, ale kot mi zaszczał i śmierdział okrutnie :P

a i przypomniało mi się, że pełniłem służbę mundurową w MSR (młodzieżowa służba ruchu - taka harcerska drogówka ) ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

(prawko mi zabrali :P)

no to wielkie kondolencije, też mnie to kiedyś spotkało, ból straszny, już bym wolał np. mature oddać, albo akt urodzenia... ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności