Skocz do zawartości

Jak skutecznie pozycjonowac (metoda na 2012 rok)

Rekomendowane odpowiedzi

Mi to wygląda na pretensje do garbatego, że ma proste dzieci a na dodatek jakiś ten tok rozumowania niespójny żeby nie napisać logicznie do bani ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nikt tu nie ma do nikogo pretensji.Komuś się chce robić raporty to niech robi, tylko niech wie, że to mija się z celem.Jeszcze taki raport jednej strony to nic, ale jak ktoś wylewa całą listę czyjegoś zaplecza to robi się nie fajnie.Ja, z mojej strony chciałem tylko pokazać, złą tendencję w jakiej brnie coraz więcej osób.Najgorsze jest jednak to, że oni uważają to za jeden z elementów walki z konkurencją.Tylko, żeby któregoś dnia się nie przeliczyli jak ktoś wysypie ich strony, zobaczymy czy wtedy będzie też im tak fajnie.Może i mój pierwszy post jest bez interpunkcji, polskich znaków i nie jest przemyślany do końca patrz punkt 1... to przecież już nie jest whs, ale w mniejszym czy większym stopniu obrazuje problem z którym prędzej czy później będziemy musieli się zmierzyć na wiekszą skalę.

Mistrzuseo, próbujesz tu idealizować internet a może zacząłbyś od swojego "bogatego" języka? Jest to otwarte, nawet bardzo, forum ale- przykładowo ja- nie mam ochoty czytać Twoich przekleństw. O fatalnej inerpunkcji nie wspomnę.

Może więc zaczniesz naprawiać Świat od siebie :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Właśnie o to chodzi...Dlaczego Polacy myślą tylko w ten sposób "do czego tu się przyczepić albo jak dojechać drugiego ?"

W tym momencie zapodałbym bana

A odemnie niech każdy robi co uważa za słuszne.

Dla toczących dyskusje - jeżeli dyskusja jest na takim poziomie to nie wypowiadajcie się bo tylko karmicie trolla

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności