Skocz do zawartości

Ręcznie ustawienie metadanych dla kategorii WP

Pozycjonerzy24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Trochę szukałem tego tematu przez NET, ale że się nie udało to zgłaszam się z prośbą o pomoc. Chcę ustawić w kategoriach WP index,follow (w chwili obecnej jest noindex,follow...We wtyczkach wszystko jest poprawnie ustawione, więc może ktoś w tym działał ręcznie i teraz moja prośba.

W którym pliku w WP edytuje się takie ustawienia? Dziękuję.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Nie wiem z jakiej wtyczki do SEO korzystasz ja najczęściej z All in One SEO (na niektórych wp eksperymentuję z Yoast SEO for Wordpress) - domyślnie chyba kategorie w głównych ustawieniach wtyczki są no-follow. Jak tam są follow to wszystko powinno być ok.

Współprowadzę kilkanaście tematycznych projektów w necie (medytacja, joga, zdrowie itp.). Jeśli chcesz się skontaktować z propozycją ciekawej współpracy - jestem otwarty. Kilka przykładowych projektów: joga kraków, sufizm uniwersalny - medytacja czy joga portal.

Mam All in One Seo, gdzie wszystko jest ok. Stronka ma bardzo dużo treści, dlatego z robiłem kategorię macierzystą i od niej podkategorie (Które chciałbym żeby były widoczne dla wyszukiwarki, a w chwili obecnej są noindex, follow).

Dlatego chcę, żeby kategorie były index, follow.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności