Skocz do zawartości

prawidłowość keywords oraz używanie generatorów backlinków

pablo83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, stworzyłem sobie stronkę i chciałbym ją wypozycjonować a przynajmniej na razie zostać chociaż widocznym w google. Jak na razie moje działania nie przynoszą efektów dlatego proszę pomoc.

moja strona <- strona jest o lekach refundowanych mam meta keywords (chociaż sam nie wiem do końca czy dobrze spisane), dodałem stronę do paru katalogów linków, używam stron do pingowania (np pingler.com - wyczytałem że to pomaga w osiągnięciu lepszej pozycji), używałem darmowych generatorów backlinków.

Nie wiem czy to wszystko co zrobiłem ma pozytywny wpływ na pozycjonowanie mojej strony, w google nie mogę się znaleźć, moją stronę mogę znaleźć tylko po wpisaniu frazy refundowane leki (a i tak jest to dopiero chyba 17 pozycja).

W google analitics nie widzę wzrostu odwiedzalności (bo skąd ma być jeśli strony nie można znaleźć w wyszukiwarce).

Wyżej ode mnie są strony które są tylko artykułami na temat leków a nie zawierają faktycznej listy. Jak mogę poprawić swoją pozycję, co robię źle, co zmienić?

Proszę o pomoc

Meta keywords nic nie daje.

Pingowanie służy tylko indeksowaniu, ale nie poprawi Twojej pozycji.

Linkuj wykorzystując w anchorach swoje słowa kluczowe.

Więcej czytaj. Zwłaszcza dział dla początkujących.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Poza tym data rejestracji domeny to: 2012.01.10 16:08 więc na wyniki trza by troszeczkę poczekać.

A na dzień dzisiejszy polecam:

1) linkowanie

2) linkowanie

3) linkowanie :D

BiuroTlumacza.pl to tanie tłumaczenia pisemne - przysięgłe, zwykłe i specjalistyczne. Współpracujemy z kilkudziesięcioma tłumaczami z całej Polski.

Wsparcie techniczne zapewnia serwis www.eGoldap.pl - Obsługa informatyczna firm, tworzenie stron, hosting, domeny

Linki są najważniejsze, ale koniecznie powinieneś poczytać więcej o pozycjonowaniu.

Sporo przydatnych info w dziale dla początkujących, do którego odsyłam: dla początkujących, księga pozycjonera.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności