Skocz do zawartości

KatalogStron.biz.pl

OPCG.net

Rekomendowane odpowiedzi

katalog stron seo friendly; linki bezpośrednie; darmowy katalog stron; maksylanie 3 podkategorie, w której może być 1 wpis; mod_rewrite; katalog stron moderowany; akceptujemy strony erotyczne; nie wymagamy link'u zwrotnego, lecz jest on mile widziany; automatyczne pobieranie meta tag'ów; możliwość dodawania własnych podkategorii; podczas dodawania stron przymus przepisania losowego kodu z obrazka; na 1 stronie maksymalnie 5 link'ów; dużo kategorii głównych; katalog stron w płatnej domenie funkcjonalnej biz.pl...

Wszelkie opinie, sugestie i tak dalej - mile widziane!

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Nie wiem jak się z tym uporać. Wszystko wedle instrukcji zrobiłem poprawnie...

Pomyślę coś, pokombinuje i może się uda. Jak nie - nie będzie kodu z obrazkiem i roboty będa masowo automatycznie spamy słać, jakoś to będzie ;).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Póki co nie umiem tego naprawić, ale możliwe, że jutro wieczoram będzie już kod z obrazkiem działał. Na razie wyłączam ten tryb i można już normalnie dodawać www.

Zapraszam do dodawania stron!

- - -

A TAK OGÓLNIE JAK OCENIACIE KATALOG? + CZY - :]?

Co do tego kodu to faktycznie stawiajac niedawno katalog rowniez na qlWeb chcialem by bylo to zabezpieczenie, jednak podczas testow wyszlo dokladnie to samo, kody nie są prawidlowe mimo ze są :D

Dodam ze katalog ma ubogą szatw graficzna o ile to mozna tak nazwac :(

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A TAK OGÓLNIE JAK OCENIACIE KATALOG? + CZY - :]?

OPCG.net - na razie to czysty skrypt qlWeb. Są kategorie główne - niektóre kategorie główne świecą pustkami. Katalog jeszcze wyglada na katalog w budowie. Brak jakichkolwiek modyfikacji wygladu i stworzenia swojego stylu katalogu opartego o skrypt qlWeb. Wstaw jakiś top, zmień kolorystykę - dzieki temu odróżniać się będziesz od wiekszości katalogów opartych o ten skrypt. Na razie nie ma podstaw do oceny czy katalog na + czy - :D Popracuj troszkę nad nim :(

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Liczyłem na szybkość ładowania... Im mniej grafiki, tym szybciej chodzi, i mniej zjada transferu - a to ważne. Ma zresztą służyć głównie jako content, któego nigdy za mało...

Coś spróbuje wykąbinować... Może jakieś logo / logotyp obok nagłówka Katalog stron, jakiś fajny, rozpoznawalny... Nie jestem stylistą, nie mam w ogóle poczucia jako takiego wizualu :(, więc nie wiem, co z tego będzie.

Ale jeżeli chodzi o strone techniczną i regulaminową oraz optymalizacyjną :D to jest ok? Domenka, mod_rewrite i te inne... Poczytałem forum i postarałem się by to wszystko było...

Witam!

Skoro katalog jest moderowany, to niech wyświetla się w nim informacja po dodaniu strony, że jeśli zostanie ona zaakceptowana to wtedy pojawi się w katalogu. Bo jak narazie to jest tylko "Dodano wpis" i mi np. działa to na nerwy:)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

nowy: zrobione!

dziegiel: serwer zakupiony jest w webd[kropka]pl. Mi działa szybko. Wszystko ładuje się błyskawicznie... Chyba musiałeś mieć jakiś zamul u Siebie, albo coś z net'em miałeś...

Ktos jeszcze zauważył, że katalog wolno chodzi?

A co tak ogólnie sądzicie o katalogu? Nie patrząc na wizual/skrypt...

Na razie dodałem sprytne logo :D - Katalog stron.

EDYCJA

Katalog stron liczy: 5662 stron w 2328 podkategoriach.

PR4, duży link popularity i dużo podstron oraz wysoka pozycja w google pod katalog stron.

Chyba nieźle idzie... Przypominam, że każda strona została zmoderowana :].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności