Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

@zrobić pakiet na proxie sprawdzane czy nie są zbanowane w googlach i tylko takowe pobierać co godzinę.

Polecam jeszcze raz zapoznać się z opisem technicznym usługi albo zadzwonić do makauer on to wyjaśni :D

Co do sprawdzenia zaindeksowania w google 10K adresów - podeślij mi listę na email systemy.internetowe@gmail. i Ci powiem w jakim czasie i iloma proxy zostały wszystkie sprawdzone :)

OKi, czyli rozumiem że takiej opcji nie ma jeżeli chodzi o pierwsza odpowiedź ( wnioskuje z wymijającej odpowiedzi), a na drugie pytanie czy będzie taka integracje w Ping Seo Masterze?

P.S- Już daje do pliki na mail do sprawdzenia.

@zrobić pakiet na proxie sprawdzane czy nie są zbanowane w googlach i tylko takowe pobierać co godzinę.

Polecam jeszcze raz zapoznać się z opisem technicznym usługi albo zadzwonić do makauer on to wyjaśni :)

Co do sprawdzenia zaindeksowania w google 10K adresów - podeślij mi listę na email systemy.internetowe@gmail. i Ci powiem w jakim czasie i iloma proxy zostały wszystkie sprawdzone :)

OKi, czyli rozumiem że takiej opcji nie ma jeżeli chodzi o pierwsza odpowiedź ( wnioskuje z wymijającej odpowiedzi), a na drugie pytanie czy będzie taka integracje w Ping Seo Masterze?

P.S- Już daje do pliki na mail do sprawdzenia, dałem plik 244 tyś, zobaczmy ile w jeden dzień sprawdzi tego :)

edit

dałem 164 tys bo mi sie w załączniku nie zmieściło

Edytowane przez djurek

Prośba:

Mam serdeczną prośbę do tych kilku osób, które korzystały z darmowego dostępu do kont, a jeszcze nie podzieliły się wrażeniami, aby w miarę możliwości to zrobiły. Wasza opinia (niezależnie czy pozytywna czy negatywna) z całą pewnością jest dla nas bardzo ważna. Zresztą taka była idea udostępnienia Wam tych kont.

Z góry dziękuję.

Zgodnie z powyższą prośbą opisze moje wrażenia:

- adresy proxy jakie dostałem do testowania padały i to dość szybko, przy używaniu ich w tzw. Omni-produktach;

- obsługa z jaką się spotkałem jest bardzo różna, ponieważ ze strony Makauera wszystko było OK, ale Mion... cóż, na pewno jest świetnym programistą, ale dopuszczenie go do promocji produktu i kontaktu z problemami ludzi testujących ten system, to nie był dobry pomysł. Szczerze powiem, że znam go z tego forum od paru lat i byłem bardzo zaskoczony, że ktoś miał taki właśnie pomysł.

Od razu zaznaczam, że nie chcę tu żadnej pyskówki na ten temat - po prostu wyraziłem swoją opinię, a czy jest ona mądra, czy głupia to niech osądzi Bóg i historia.

PAX.

.

Prośba:

Mam serdeczną prośbę do tych kilku osób, które korzystały z darmowego dostępu do kont, a jeszcze nie podzieliły się wrażeniami, aby w miarę możliwości to zrobiły. Wasza opinia (niezależnie czy pozytywna czy negatywna) z całą pewnością jest dla nas bardzo ważna. Zresztą taka była idea udostępnienia Wam tych kont.

Z góry dziękuję.

Zgodnie z powyższą prośbą opisze moje wrażenia:

- adresy proxy jakie dostałem do testowania padały i to dość szybko, przy używaniu ich w tzw. Omni-produktach;

- obsługa z jaką się spotkałem jest bardzo różna, ponieważ ze strony Makauera wszystko było OK, ale Mion... cóż, na pewno jest świetnym programistą, ale dopuszczenie go do promocji produktu i kontaktu z problemami ludzi testujących ten system, to nie był dobry pomysł. Szczerze powiem, że znam go z tego forum od paru lat i byłem bardzo zaskoczony, że ktoś miał taki właśnie pomysł.

Od razu zaznaczam, że nie chcę tu żadnej pyskówki na ten temat - po prostu wyraziłem swoją opinię, a czy jest ona mądra, czy głupia to niech osądzi Bóg i historia.

PAX.

Gdzie jest ten jeba... przycisk "lubię to".

Co do "świetnych programistów" to z reguły nie są w firmach do kontaktu z klientem, może nie przez przypadek :D

Czy skorzystam więcej? Nie. Wolę dołożyć i mieć faktycznie dobre jakościowo proxy. Timeout ustawiłem celowo na 60sekund.

To zupełnie jak ja z Twoim sklepem, w którym na przesłanie list (które przecież są gotowe) potrzeba 3 dni i kilku maili z przypomnieniem, po czym jedna lista i tak zawiera tylko połowę adresów :) / Sory za OT

Proxy pod SB nadal śmiga bez żadnych problemów, pod ten program to moim zdaniem najlepsza oferta jeśli chodzi o korzystanie z tego programu.

Podzielam opinię neonexa - dość komicznie niestety wyglądają zestawione odpowiedzi dwóch autorów projektu na jeden post usera, makauer który potrafi na wszystko ładnie odpowiedzieć i wszystko załatwić vs Mion, który jest po prostu chamski - proponowałbym żebyście to sobie wyjaśnili zanim produkt ucierpi :D

- adresy proxy jakie dostałem do testowania padały
Nie licząc jednego wszystkie proxy z twojego pakietu były działające co udowodniłem publiczne jak i makauer tutaj.

P.S- Już daje do pliki na mail do sprawdzenia.

P.S- Już daje do pliki na mail do sprawdzenia, dałem plik 244 tyś, zobaczmy ile w jeden dzień sprawdzi tego :D

dałem 164 tys bo mi sie w załączniku nie zmieściło

P.S- Już daje do pliki na mail do sprawdzenia.dałem 164 tys bo mi sie w załączniku nie zmieściło
Odpowiedź nie jest wymijająca tylko rozmowa głosowa {mam nadzieje} dostarczy odpowiedzi na Twoje pytanie.

Spakuj ten załączniku zipem lub rar bo Twój załącznik Thunderbrida zawiesza i nie mogę go pobrać.

PS Pisałem 10k nie 100k .

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Używałem konta w ramach początkowej promocji i mogę je jak najbardziej polecić. Wszystko działa idealnie. Gorąco polecam.
A tak w ramach informacji - sprawdziłem te proxy, które miałem w ramach promocji i większość z nich nadal działa

Tak więc - polecam.

Proxy pod SB nadal śmiga bez żadnych problemów, pod ten program to moim zdaniem najlepsza oferta jeśli chodzi o korzystanie z tego programu.

Dziękuję Panowie za opinie. Mam nadzieję, że będzie się nam współpracowało długo i owocnie ;)

Pozdrawiam.

Neox również dzięki za opinię, jednak... kolejny raz wkradła się w Twoją wypowiedź pewna nieścisłość. Mniej ważna dla Ciebie, ale za to o wiele bardziej istotna dla nas. Otóż proxy nie padły, bo nadal były dobre, tylko OmniPing tak je oznaczył, co już nie jest naszą winą.

Rozumiem, że ponieważ chciałeś wykorzystać je w OmniPing i to nie zagrało to nie jesteś zadowolony z tego faktu. Jednak chciałbym, abyśmy byli nardziej konkretni przy tego typu twierdzeniach. Jak już było mówione prywatne proxy również zachowują się w ten sposób. Więc kolejny raz powtarzam proxy nie padły w trakcie używania OmniPing, tylko program tak je oznaczył - proxy jak najbardziej były dobre, co zresztą zostało wykazane na zrzutach z programów testujących. Generalnie myślę, że nie ma sensu męczyć już tego tematu, no chyba że coś się zmieni.

Mam nadzieję, że jak ta kwestia zostanie ostatecznie rozwiązana, to jednak będziesz korzystał z naszego serwisu :)

Pozdrawiam.

1. 5l46k0.png

Nie wiem dlaczego konto nie moze zawierac takich znaków - chyba raczej powinno to być wymagane a nie zabronione

2. Hasło jest przechowywane na serwerze nie zakodowane?

3. https://www.proxymarket.pl/logowanie/przypomnij_haslo/ - nie działa

4. Brak możliwosci płatnoscia karta kredytową

Co do proxy sie nie wypowiadam bo uwaga 4ta dla mnie niestety wykluczyla chwilowo kupno

1. To chyba nie jest żaden poważny problem. Wierzę, że nawet bez tych znaków można stworzyć bardzo skuteczne hasło ;)

2. A skąd takie podejrzenie? Ale gwoli ścisłości to zdradzę, iż są przechowywane jako 128-bitowy skrót z hasła.

3. Dzięki za informację. Będzie w najbliższym czasie poprawione.

4. Zważywszy, iż ograniczyliśmy się na tym etapie do rynku polskiego, ta forma płatności nie była (dodam, że uruchomić ten kana płatności wcale nie jest łatwo przy tego typu serwisie np. PayU chciało wpłaty 1000$ przed jego włączeniem). Jednak skoro przelew nie wchodzi w rachubę, to może PayPal? Daj znać.

Często masowo dodaje linki do i zdarza sie ze muszę jednego dnia sprawdzić 10 tyś stron czy pojawiają się w indeksie, aby dać te z poza do podlinkowania czy też przepingowania.

Czy jak kupie najwyższy pakiet z API i podłącze go pod SEO PING Mastera 4.2 Miona ( bo chyba integracja Api i podmianka na świeże nie zbanowane przez google ip, co np 1 godzinę jest w planach, w sumie to dziwie się że jeszcze nie powstała, chyba że jest w fazie testów ) umożliwi mi sprawdzanie takiej ilości stron dziennie?

Jak najbardziej. Maksymalny pakiet pozwoli Ci na systematyczne wykonywanie tego typu działań.

Co do programu Ping SEO Master i jego podprogramu Proxy SEO Master, to miło mi poinformować, iż można już w nim wykorzystać API :)

Info: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=999791

Link do pobrania w poście powyżej: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=998003

Jakie są maksymalne ilości proxie jakie system może wydać dla użytkowników, w zestawieniu z programem Miona. Czyli ile url uda mi sie sprawdzić w ciagu 24 h programem Mion a i pełnym pakietem z Proxie Marketu.

Odpowiem tak: dużo i dużo :)

Konkretnych wartości nie podam, ponieważ nie jest to możliwe do określenia. Zbyt wiele czynników ma na to wpływ. Jeżeli, jak napisałeś, masz 10 tyś. dziennie adresów do sprawdzenia, to przy Maksi/300 dasz radę. Myślę, że nawet dużo więcej adresów sprawdzisz.

Działających proxy w bazie znajduje się różna ilość od 500 do 1300, średnio 700-900 i tyle też dziennie swobodnie możesz uzbierać przy największym pakiecie.

Będę wdzięczny za odpowiedź, a i ważna sprawa czy da sie np, zrobić pakiet na proxie sprawdzane czy nie są zbanowane w googlach i tylko takowe pobierać co godzinę.

:) Jest to jedno z podstawowych kryteriów, jakim poddawane są nasze proxy podczas testów.

Poniżej cytat z opisu zalet i funkcjonalności serwisu:

"Każde proxy, które system w chwili sprawdzenia zaklasyfikował jako dobre, wykonało żądanie do google z losowo dobraną frazą z puli kilkuset tyś. fraz. Jeśli został zwrócony wynik wyszukiwania SERP, a nie HTTP 302 takie proxy uznawane jest jako dobre."

Innych proxy, niż niezbanowane przez google w naszej bazie nie znajdziesz :)

Na koniec jeszcze uwaga odnośnie obsługi. Nie wydaje mi się, aby ktoś został w tym wątku obrażony i mam nadzieję, że do takiej sytuacji nie dojdzie. Bardzo mi na tym zależy. Jestem przekonany, że możemy rozmawiać merytorycznie i do tego na wysokim poziomie.

Jednak, aby uniknąć dalszych zaognień sytuacji i wszelkich nieporozumień obiecuję dokładniej zsynchronizować i uporządkować odpowiedzi BOK-u :)

Wierzę, że jest to kolejny krok w stronę ulepszenia serwisu :)

Pozdrawiam wszystkich.

spacer.png

Jeszcze jedna sprawa: nie wmawiajcie ludziom, że to co teraz sprzedajecie jest tym samym "sprawdzonym" towarem, który oferowałeś za darmo w innym temacie. Dla mnie dowodem tej sytuacji jest to, że proxy z tego tematu nie działały prawidłowo w omni-produktach, natomiast te darmowe działają do dzisiaj, ok, no może nie wszystkie, ale z ok. 4000 nadal działa ok. 600.

Mam świadomość, że zaraz wszyscy mnie tu niektórzy zjedzą ze złości, ale takie jest moje zdanie...

.

Jeszcze jedna sprawa: nie wmawiajcie ludziom, że to co teraz sprzedajecie jest tym samym "sprawdzonym" towarem, który oferowałeś za darmo w innym temacie.

Neox przyznam, że moja cierpliwość w stosunku do Ciebie jednak się kończy. Oczywiście nie wynika to z faktu, że rozszyfrowałeś nas i odkryłeś, iż to nie jest ten sam sprawdzony towar. Brawo, brawo, brawo! Jak najbardziej masz rację! To nie jest ten sam towar. Po pierwsze ten jest dużo lepszy, a po drugie nie jest on dla wszystkich! :)

Postaram się nadal być delikatny w stosunku do Ciebie, chociaż zaczynasz przekraczać granicę, bo jednak jako profesjonalnemu podmiotowi będącemu przedsiębiorcą, tak wypada. Nurtuje mnie, wszakże jedno pytanie, ile razy jeszcze mamy Ci wykazywać, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Udowodniliśmy, w przeciwieństwie do Ciebie, że proxy były dobre. Podczas gdy Ty, cały czas jedynie twierdziłeś, iż są złe. Ciężko zatem kontynuować z Tobą sensowną polemikę, jak zamknięty jesteś na fakty.

Skoro twierdzisz, że 600 z darmowych działa Ci dobrze, to proszę prześlij mi je, z miłą chęcią przyjrzę się im. Chyba tyle dobrego możesz dla mnie zrobić, zważywszy, iż wcześniej dostałeś je za darmo i to właśnie ode mnie.

Czekam na maila.

Dodam tylko, że uprzejmość względem klientów też ma ograniczony zakres... a Ty nawet nim nim nie jesteś.

A jeść Cię nie mam zamiaru. Ciężkostrawnych potraw nie lubię.

spacer.png

OK, nie jestem klientem, nie mam prawa głosu i nie podlizuje się Tobie, a poza tym Cię wk.... Nie ma problemu - znikam z tego tematu, a obecnym klientom radzę przemyśleć komu i za co powierzacie swoje pieniądze.

p.s. Ja znalazłem serwis z prox-ami o podobnej jakości jak od Makauer-a, ale płacę tam tylko 5$/miesiąc i mam rotację 400 sztuk co dwie godziny.

.

OK. Dzięki i powodzenia.

Czekam jeszcze tylko na maila z tymi 600 dobrymi proxy, które dostałeś w poprzednim temacie ode mnie. To chyba jesteś w stanie zrobić zanim obrazisz się na dobre za wytknięcie Ci, że się mylisz.

Aha i jeszcze jedno. Prosiłbym, abyś powstrzymał się również od udzielania rad obecnym klientom, bo oni chyba najlepiej będą sami w stanie stwierdzić czy zakup był opłacalny. Kieruj je ewentualnie do przyszłych.

Dodam też, że nikt nam nie powierza pieniędzy, a płaci za usługę ;)

spacer.png

No to bajka... A takie coś że wrzucam Api i program sobie na bieżąco co 1 h podmienia na te zakładam "nowe/dobre"? Bo jak wrzucę listę np 10 tyś linków do sprawdzenia i to na np 10 wątków, to aby program działał stabilnie to musi potrwać jakieś pewnie kilka godzin zanim sie sprawdzi. Fajnie by było mieć na bieżąco świeżaki.

Długo się czeka na aktywacje konta?

Po zapłaceniu dostałem ekran:

Płatność zrealizowana pomyślnie. W celu dostępu do proxy przejdź na swoje konta

a po kliknięciu

Nie Masz aktywnego pakietu proxy: Dostępne pakiety proxy

Obecnie za wybrany pakiet można płacić online co redukuje czas dostępu do pakietu do kilku minut!

Eksperyment Discover.pl