Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki macet za gratulacje.

Ja również chętnie skorzystam z promocji vickers

Niestety promocja obowiązywała do 28.02.2012 do godz. 11 :)

Poniżej cytat z posta zamieszczonego 27.02.

Promocja obowiązuje do jutra do godz. 11.

Ponieważ jednak mamy dzisiaj piękną pogodę, która poprawia humor, ja poprawię Ci nieznacznie ilość proxy w pakiecie.

Pozdrawiam.

spacer.png

Dzięki za zakup i miłego korzystania z ProxyMarket.pl

Jednocześnie korzystając z okazji chciałbym podzielić się z Wami informacją, iż rozpoczynamy prace nad wdrożeniem Programu Partnerskiego. W możliwie najbliższym czasie chcielibyśmy rozpocząć testy naszego systemu.

W związku z powyższym wszystkich zainteresowanych współpracą proszę o kontakt na PW lub z BOK-iem.

spacer.png

makauer -> bardzo bym prosił(i myśle że wiele osób będzie za) o przedłużenie sesji na np. 12h(or dlużej), bo powiem brzydko ***** mnie trafia z tym obrazkiem zabezpieczającym.

Przed chwilą 7x przepisywałem :D

Naprawdę, jak nie ma api(a mi i tak nie potrzebne) to jest to uciążliwe, już wole recaptche przepisywać niż ten wasz obrazek :D Szczególne problemy mam z rozpoznaniem Ż i Ź :D

Pozdrawiam ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Witam,

Jak się rejestrowałem - akceptowałem regulamin, więc:

- jak jestem zarejestrowany

- jak jestem zalogowany

i kupuję pakiet jednorazowy, to po co kolejna akceptacja regulaminu?

Pozdrawiam,

Mariusz

A obrazek potrafi wk... :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kontakt.

Jeśli chcę coś napisać będąc zalogowanym powinno być:

-temat

-treść

resztę już masz lub pownieneś mieć z rejestracji.

Ja jestem leniwy ;)

a bardzo mnie wkurza pisanie tego co nie jest nikomu potrzebne lub tego co już odbiorca ma.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam wszystkich.

bardzo bym prosił(i myśle że wiele osób będzie za) o przedłużenie sesji na np. 12h(or dlużej)

Przykro mi straseusz, ale nie spełnimy Twojej prośby. Jest to forma naszych zabezpieczeń, których na chwilę obecną nie zmienimy.

Naprawdę, jak nie ma api(a mi i tak nie potrzebne) to jest to uciążliwe, już wole recaptche przepisywać niż ten wasz obrazek

Powiem tak, w dobie decaptcherów recaptche nie stanowią żadnego zabezpieczenia, a również obrazek jest dla nas formą zabezpieczenia, zatem jaki ma sens stosowanie zabezpieczenia, które się nie sprawdza... API jest tutaj właśnie po to, aby odciążyć od przepisywania obrazka.

Jak się rejestrowałem - akceptowałem regulamin, więc:

- jak jestem zarejestrowany

- jak jestem zalogowany

i kupuję pakiet jednorazowy, to po co kolejna akceptacja regulaminu?

Proszę Cię, Mariusz nie przesadzajmy...

Kontakt.

Jeśli chcę coś napisać będąc zalogowanym powinno być:

-temat

-treść

resztę już masz lub pownieneś mieć z rejestracji.

Dzięki rozwiązaniu, które przyjęliśmy masz możliwość wpisania dowolnego maila - zdarzyć się może, że będziesz chciał otrzymać odpowiedź na maila innego niż podany przy rejestracji.

Jednak uznajemy sugestię za nie najgorszą i ją zrealizowaliśmy :)

Ja jestem leniwy ;)

Nie wierzę :)

a bardzo mnie wkurza pisanie tego co nie jest nikomu potrzebne lub tego co już odbiorca ma.

A ja z kolei lubię jak mam możliwość wyboru ;) Poza tym z naszych usług korzystają firmy, gdzie obsługa konta ProxyMarket.pl odbywa się przez oddelegowane do tego osoby, które bardzo chętnie podają swoje imię (inne niż właściciela firmy lub nazwa firmy)

Rozumiem, że przepisywanie obrazka może być uciążliwe, jednak spójrzmy na to realnie, w przypadku zakupu pakietu jednorazowego wystarczy się raz zalogować i pobrać proxy, a w sytuacji posiadania pakietu miesięcznego bez API... można API dokupić :)

Obrazek, jak również czas trwania sesji są dla nas formą zabezpieczenia, z której na chwilę obecną nie zrezygnujemy.

Pozdrawiam

spacer.png

Proszę Cię, Mariusz nie przesadzajmy...

Wieczór bez marudzenia, to wieczór stracony :)

Ale tego akurat za przesadę nie uważam.

W jakim celu ponownie akceptować regulamin, który już zaakceptowałem przy rejestracji?

Pozdrawiam,

Mariusz

Nie mówię, że jest to idealne rozwiązanie ;) Jednak mamy tu do czynienia z "jednym ptaszkiem"...

Związane to może być z tym, iż pierwotnie kupować miały też osoby bez rejestracji w serwisie i dla tych kont miało następować ręczne aktywowanie pakiety, ale ostatecznie stanęło na automatyce i płatnościach online.

Wierzę, że przy okazji to zmienimy :)

spacer.png

Brak info o programie poleconych wynika z braku zainteresowania użytkowników wprowadzenia takowym, czy o mnie zapomnieliście? ;)

Jak można o Tobie zapomnieć? :)

Nawet dobrze, że odświeżyłeś informację o PP. Mamy już 5 osób chętnych jeszcze 2-3 i ostatnie przygotowania i ruszamy ;)

Zatem jak ktoś jest chętny proszę o info w temacie lub na PW.

Pozdrawiam.

spacer.png

@Mariusz

@makauer

Regulaminy zmieniają się też, dochodzą uaktualnienia, poprawki, nowe punkty, etc. Dobrze jest upewniać się, że klient zawsze zgadza się z najnowszą wersją przy każdorazowym zamówieniu usługi. Jeden ptaszek do zaznaczenia to dobra opcja dla obu stron.

Pozdrawiam :)