Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Wczoraj dzięki uprzejmości makauera na moją prośbę o sprawdzenie proxy dostałem tymczasowy pakiet 20 proxy z api dla testów - i muszę przyznać, że są rewelacyjne! Potrzebowałem je głównie do eXdomain, ale także wrzuciłem api do stat4seo, sprawdzają się wyśmienicie. Także jeśli ktoś się jeszcze waha, to niech przestanie ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Witam.

na moją prośbę o sprawdzenie proxy dostałem tymczasowy pakiet 20 proxy z api dla testów - i muszę przyznać, że są rewelacyjne! Potrzebowałem je głównie do eXdomain, ale także wrzuciłem api do stat4seo, sprawdzają się wyśmienicie

Dziękuję Rainmaster za opinię i cieszę się, że prosiaki spełniły Twoje oczekiwania.

Muszę powiedzieć że zawiodłem się na ProxyMarket. Nie otrzymałem powiadomienia o dobiegającym końcu mojego pakietu ;) Tak na poważnie to fajnie by było gdyby taka informacja przychodziła na maila.

Zdarza się nawet najlepszym :) A tak na poważnie, to wielce możliwe, że zaistniała jedna z dwóch sytuacji: maila wylądował w spamie albo zawiódł skrypt. Tak czy inaczej mam nadzieję, że nie spowoduje to Twojej rezygnacji z naszych usług ;)

Pozdrawiam.

spacer.png

• 2 tygodnie później...

Transferuj faktycznie dają taką możliwość, ale mimo wszystko Moneybookers nie będę podpinał. Powiem szczerze, iż jak jeszcze widziałbym sens podpięcia Paypala z uwagi na płatności cykliczne, tak generalnie uważam, iż jak dla polskiego serwisu, skierowanego głównie dla Polaków, transferuj.pl jest wystarczającą opcją płatności online.

Jeżeli ktoś jednak koniecznie chce wpłacać poprzez Paypal, może kontaktować się mailowo, udostępnię wówczas maila do wpłat.

Pozdrawiam.

spacer.png