Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niestety polskich proxy jest za mało, aby oferować je w osobnych pakietach. Zazwyczaj jest ich po kilka sztuk, czasami zdarzy się większa ilość, 20-40 sztuk, ale nie utrzyma się ona dłuższy czas.

Zatem oferty na polskie proxy na chwilę obecną nie przewiduję.

Pozdrawiam.

spacer.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Lament, powiedz mi jaki sens ma Twój wpis tutaj i to jeszcze w takiej postaci?

Nie przesyłasz mi listy niedziałających proxy, nie podajesz informacji gdzie i jak wykorzystujesz prosiaki. Z podanym przez Ciebie pakietem informacji ciężko jest mi pomóc.

Jedyne co mogę zrobić, to zweryfikować proxy przydzielone do Twojego konta i to właśnie wykonałem. Dostałeś maila ze zrzutem weryfikacji, gdzie wszystkie proxy działają prawidłowo.

Następnym razem jeżeli uważasz, że coś nie działa, prosiłbym o zgłoszenie tego na maila.

Pozdrawiam.

spacer.png

• 2 tygodnie później...

Witam.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałbym Wam życzyć wielu wyjątkowych i radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny

oraz:

- samych wysokich pozycji

- łącza co nie laguje

- unikania filtrów i całego guglowskiego zwierzyńca

- a także samych sukcesów zawodowych

Jednocześnie chciałbym skromnym gestem umilić ten wyjątkowy czas i dla wszystkie osoby, które dzisiaj napiszą na maila otrzymają przedłużenie ważności konta o 14 dni. Mail przesłany w pierwszy i drugi dzień Świąt skutkować będzie przedłużeniem konta o 7 dni.

Wesołych Świąt!

PS

Mail to oczywiście adres: bok@proxymarket.pl

Edytowane przez makauer

spacer.png

• 2 tygodnie później...

Witam w Nowym Roku!

Mam nadzieję, iż będzie on dla nas wyjątkowo udany.

Z pierwszych informacji w 2013 pragnę podać, iż na życzenie autora skryptu Stat4Seo, a w zasadzie, to jego klientów, dodane zostały 2 pakiety po 5 proxy. Różnią się one między sobą jedynie okresem ważności - 4 i 12 miesięcy. Pakiety te są dedykowane dla osób, które monitorują niewielką ilość fraz, a mimo to potrzebują wsparcia ze strony prosiaków.

Druga informacja dotyczy obniżenia na wszystkich pakietach czasu losowej rotacji proxy na koncie. Na większości pakietów okres ten zmniejszony został o 4 godziny i w tym momencie wynosi dla Maksi/300 4 godziny, następnie rośnie co 2h dla kolejnych, aby dla Mini/10 wynieść 20h. Nowe pakiety Mini/5 czas rotacji mają ustawiony na 24h.

Przypominam, iż niezależnie od rotacji, cały czas dla przydzielonych proxy działa system nieustannej podmiany złych ("zbananowanych", ze zbyt długim czasem odpowiedzi lub nieaktywnych) proxy.

Pozdrawiam.

spacer.png

• 2 tygodnie później...