Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Może mamy inne internety :)
Dokładnie, ale nie będę o tym pisać, bo to wykracza po za ten topic.

---

Poza tym jak już pisał makauer - wszelkie reklamacje będą TYLKO i WYŁĄCZNIE rozpatrywane w ten sposób: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=998717

My nie jesteśmy anonimowi i tego samego oczekujemy od osoby zgłaszającej problem.

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zamiast wrzucania do bazy sprawdziłem je Twoim narzędziem:

test_SB_young.JPG

Zatem, zanim zaczniesz się denerwować na serwis ProxyMarket.pl, to sprawdź czy przypadkiem nie korzystasz zbyt intensywnie z internetu podczas testowania proxy.

Może mamy inne internety :lol:

Chyba ja z Mionem korzystamy z usług tego samego dostawcy ;)

spacer.png

Kupiłem pakiet mini 20, w celu pingowania ponad 400 wpisów w katalogach.

Wszystko świetnie chodzi.

Świetny pomysł, świetna cena oraz wyśmienite podejście do klienta z strony użytkownika "makauer" .

Polecam w 100%.

Moja ocena - 10/10.

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Dziękuję bardzo hummer.

Miło usłyszeć coś takiego zwłaszcza, iż od rana się zagotowało :lol:

Wiemy, że mamy dobry produkt do zaoferowania, ale również zdajemy sobie sprawę, iż jak ze wszystkim, czasem coś może zaszwankować (czy to po naszej stronie, czy też użytkownika). Dlatego ważne jest, aby otrzymywać od uczestników możliwie najpełniejsze informacje. Jak pokazują dotychczasowe doświadczenia z uzasadnionym zarzutem naszej niekompetencji lub wadliwości działania systemu się nie spotkaliśmy. Każdy zgłoszony problem został wyjaśniony pomimo, iż użytkownicy zgłaszający je specjalnie nam w tym nie pomagali.

Cały czas czekamy na informację od użytkowników: jez i djurek.

W kwestii zgłoszeń użytkowników neox i youngdee uważam, że wykazaliśmy, iż problemy z zgłoszeniami programów o niedziałających proxy nie leżą po naszej stronie. Aby pomóc w całkowitym rozwiązaniu problemu nadal potrzebujemy informacji, o których wspomniałem parę postów wyżej. I w pierwszej kolejności powinno to być zgłaszane na BOK, bo zbyt pochopne wystąpienie ze screenem lub złym słowem na temat serwisu wywołuje niepotrzebne zamieszanie. A przecież jeżeli ktoś poczuje się zwodzony czy nawet oszukiwany przez BOK to zawsze może zamieścić historię korespondencji.

Jeszcze raz proszę o opanowanie i umiar w ferowaniu wyroków, a przede wszystkim proszę o zgłaszanie problemów na BOK-u ;)

spacer.png

coś Wam strona nie chce zadziałać od dobrych kilkunasu minut.

a w temacie dzisiejszej "pyskówki" myślę, że mion troszeczke zbyt nerwowo podchodzi to tematu (trochę na zasadzie "nie podoba się? to wynocha"). Nie zrozumcie mnie źle, bo nie chcę urażać, ale tak to z boku wygląda, a to słabo jeśli chodzi o współdostarczyciela usługi.

edyta:// makauer - idealna obsługa klienta :lol:

Edytowane przez AMO-Group.pl

banner1.png

Pisanie artykułów w języku polskim, niemieckim i angielskim

a w temacie dzisiejszej "pyskówki" myślę, że mion troszeczke zbyt nerwowo podchodzi to tematu (trochę na zasadzie "nie podoba się? to wynocha"). Nie zrozumcie mnie źle, bo nie chcę urażać, ale tak to z boku wygląda, a to słabo jeśli chodzi o współdostarczyciela usługi.
Niczym zły glina i dobry glina. Nie postrzegam tego jako pyskówkę, ale merytoryczne odniesienie się do stawianych zarzutów z konkretnymi dowodami, że jest jednak inaczej. A to, że mnie "ponosi" to wcale nie ukrywam, ale ciężko podchodzić na spokojnie jak ktoś swoją niekompetencje ceduje na usługę. 'Nie umiem pływać - bo zła woda jest"..... lub darmowe pakiety były OK, ale płatne już ZŁE ha,ha ...

NP z 40 proxy z pakietu djurek 38 w chwili sprawdzania było działających. Jak już wiele razy było powiedziane ProxyMarket nie swiadczy usługi dostępu do prywatnych serwerów proxy co za tym idzie nie dajemy żadnych gwarancji co do "czasu życia" proxy z danego pakietu. Natomiast dokładamy wszelkich możliwych starań, by w świerzop pobranej liście proxy było jak najwięcej działających jednak też nie możemy zapewnić 100% działających In statu nascendi. Przede wszystkim użytkownik musi rozumieć idea działania serwisu i dostarczanej usługi inaczej są i będą nieporozumienia.

że mion troszeczke zbyt nerwowo podchodzi to tematu (trochę na zasadzie "nie podoba się? to wynocha").
To też się zgadza i też tego nie ukrywam. Jak już pisałem ta usługa jest tylko dla użytkowników świadomych jej działania. W tym wypadku widać pewną analogię z podejściem użytkowników współdzielonych hostingów którzy w cenie 30 zl / miesiąc oczekują "funkcjonalności" serwera dedykowanego :lol:

PS Tak , tak .... Makauer powinien iść na dyplomatę ;)

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na Omni też było wiele nagadywania, a ludzie i tak kupują ich produkty, bo są dobre. Nie macie się więc o co obawiać. Jeżeli wasz produkt będzie dobry, a już jest, to sam się obroni. Ze swojej strony dodam, że lepiej na tym wyjdziecie, jak będzie odpisywał ten dobry glina bo złemu coś nie idzie fucha w BOKu. Bierze to za bardzo do siebie, a nie ma sensu się kłócić.

seowyszbanner.gif

Informacja:

Jeżeli ktoś sobie tego życzy, na zakupiony pakiet wystawiany jest rachunek. Proszę wówczas przesłać na adres mailowy swoje dane.

Wiele osób o to pyta, a stosowna informacja pojawia się dopiero podczas składania zamówienia.

Prośba:

Mam serdeczną prośbę do tych kilku osób, które korzystały z darmowego dostępu do kont, a jeszcze nie podzieliły się wrażeniami, aby w miarę możliwości to zrobiły. Wasza opinia (niezależnie czy pozytywna czy negatywna) z całą pewnością jest dla nas bardzo ważna. Zresztą taka była idea udostępnienia Wam tych kont.

Z góry dziękuję.

spacer.png

Również używałem konta w promocji i również mogę polecić. Obecnie nie mam u Was opłaconego żadnego pakietu, bo korzystam z prywatnych proxy, ale pewne jest, że za jakiś czas będę potrzebował proxy od Was bo są na prawdę świetne.

A tak w ramach informacji - sprawdziłem te proxy, które miałem w ramach promocji i większość z nich nadal działa ;)

Tak więc - polecam.

Darmowe proxiaki dzialaly fajnie a sie przyda na pewno troche normalnych to stwierdzilem ze sie zarejestruje, wiec troche ponarzekam ;)

1. 5l46k0.png

Nie wiem dlaczego konto nie moze zawierac takich znaków - chyba raczej powinno to być wymagane a nie zabronione

2. Hasło jest przechowywane na serwerze nie zakodowane?

3. https://www.proxymarket.pl/logowanie/przypomnij_haslo/ - nie działa

4. Brak możliwosci płatnoscia karta kredytową

Co do proxy sie nie wypowiadam bo uwaga 4ta dla mnie niestety wykluczyla chwilowo kupno :)

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Witam

Nie wiem czy ten produkt to to czego szukam, ale zależy mi na masowej i akcji sprawdzania stron "niby w indeksie' prze site: ew cached:

Wiem że to nie jest złota zasady na sprawdzenie czy wpis wpadł do indeksu itp, ale uważam że jeżeli już jakiś url wyskakuje przy takiej komendzie, to na swój jakiś sposób został zauważony przez google bota. Często masowo dodaje linki do i zdarza sie ze muszę jednego dnia sprawdzić 10 tyś stron czy pojawiają się w indeksie, aby dać te z poza do podlinkowania czy też przepingowania.

Czy jak kupie najwyższy pakiet z API i podłącze go pod SEO PING Mastera 4.2 Miona ( bo chyba integracja Api i podmianka na świeże nie zbanowane przez google ip, co np 1 godzinę jest w planach, w sumie to dziwie się że jeszcze nie powstała, chyba że jest w fazie testów ) umożliwi mi sprawdzanie takiej ilości stron dziennie?

Jakie są maksymalne ilości proxie jakie system może wydać dla użytkowników, w zestawieniu z programem Miona. Czyli ile url uda mi sie sprawdzić w ciagu 24 h programem Mion a i pełnym pakietem z Proxie Marketu.

Będę wdzięczny za odpowiedź, a i ważna sprawa czy da sie np, zrobić pakiet na proxie sprawdzane czy nie są zbanowane w googlach i tylko takowe pobierać co godzinę.

@zrobić pakiet na proxie sprawdzane czy nie są zbanowane w googlach i tylko takowe pobierać co godzinę.

Polecam jeszcze raz zapoznać się z opisem technicznym usługi albo zadzwonić do makauer on to wyjaśni :)

Co do sprawdzenia zaindeksowania w google 10K adresów - podeślij mi listę na email systemy.internetowe@gmail. i Ci powiem w jakim czasie i iloma proxy zostały wszystkie sprawdzone :)