Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

w najbliższym czasie jakąś promocje podobną do tej poprzedniej ?

W najbliższym czasie nie spodziewałbym się żadnej promocji.

W zasadzie dodać można, iż przy tych cenach to trwa permanentna promocja :)

Edytowane przez makauer

spacer.png

A to gdzie się było, jak promocja obowiązywała, hę? Jaki masz pakiet i nick w serwisie?

Ostatnio dni lecą jak z bicza i się nie zdążyło, Nick: warfas, pakiet 20 proxy.

jest jeszcze jedna sprawa która mnie zastanawia, w ofercie macie napisane:

"wykupiony pakiet 20 proxy dzięki systemowi rotacji (losowemu przydzielaniu nowych proxy), co 6 godzin, natomiast w pakiecie pisze: "Jednocześnie co 8 godzin nastąpi wymiana dostępnych proxy na nowe"

Top jak to wreszcie jest? I nie to żebym się czepiał, ja po prostu tylko pytam.

Ostatnio dni lecą jak z bicza i się nie zdążyło, Nick: warfas, pakiet 20 proxy.

Jak za miesiąc nabędziesz dowolny pakiet medium, dodam Ci 25 % proxy więcej na cały okres obowiązywania pakietu.

Przypomnij mi się wtedy tylko.

Top jak to wreszcie jest? I nie to żebym się czepiał, ja po prostu tylko pytam.

Dobrze, że to wychwyciłeś. Oczywiście obowiązuje opis danego pakietu przy dokonywaniu zakupu, a zatem 8 godzin w przypadku Twojego zakupu. Tabelka do poprawki.

Pozdrawiam.

spacer.png

Witam.

Pragnę przekazać krótką informację dla wszystkich osób, które zgłosiły się do PP. Nic się nie zmienia w zakresie samej idei PP, natomiast mamy pewne małe problemy z należytym przygotowanie programu. Dlatego też jeszcze nie ruszyliśmy z testami. Mam nadzieję, iż w połowie, ostatecznie pod koniec nadchodzącego tygodnia uda nam się wystartować.

Z góry dziękuję za okazaną cierpliwość :)

Pozdrawiam.

spacer.png

Tragedią jes lgowanie się jeszcze po tokenie, nie wystarczy login i hasło?

Tomaan, temat był już wałkowany i podawałem powód, dla którego są takie ustawienia. W celu ułatwienia życia możesz wykupić sobie API i pobierać proxy wówczas bez potrzeby logowania. Nie ulegnie to zmianie, przynajmniej nie w najbliższym czasie.

Pozdrawiam.

spacer.png

• 3 tygodnie później...

Po pierwsze to działa bardzo fajnie (i po problemie):

możesz wykupić sobie API

po drugie:

prosiaki od makauera biegały fajnie i nadal super szaleją

a klientem jego Marketu jestem od początku...

zabezpieczenie Miona jest bardzo dobre i skuteczne,

a mówię to, jako osoba, która troszkę ma do czynienia z łamaniem "kapci" na stronkach :)

tak trzymać, Panowie

dymna.jpg

Z początku tak niepewnie na to patrzyłem. Ale jak zacząłem testować to dla mnie rewelacja. I tanio i dobrze. Raczej zostanę stałym bywalcem Marketu.
prosiaki od makauera biegały fajnie i nadal super szaleją

a klientem jego Marketu jestem od początku...

GaleriaSEO.pl serdecznie poleca, właśnie wykupiliśmy kolejny miesiąc usługi :)

Dziękuję, Panowie. Miło mi to słyszeć, zwłaszcza, iż ProxyMarket.pl nie tylko pozyskuje cały czas nowych klientów, ale co bardzo ważne dla mnie, zatrzymuje większość tych, którzy już przynajmniej raz z niego skorzystali. Bardzo mnie to cieszy, gdyż świadczy o wysokiej jakości usług i trafieniu w zapotrzebowanie rynku.

Wydaje mi się, iż nie może obejść się bez jakiejś promocji dla stałych klientów. Tego typu akcje będę przeprowadzał co jakiś czas stosując je indywidualnie do każdego z klientów, który wykupi kolejny raz (np. 5) dowolny pakiet.

Chciałbym teraz też poruszyć dwie kwestie:

1. Program Partnerski - dzisiaj wieczorem (w końcu ;)) wyślę maile do osób, które wyraziły chęć wzięcia udziału w PP i jego testach. Wydaje mi się, iż pierwszy tydzień poświęcimy na sprawdzenie działania systemu, a po tym okresie, jeżeli wszystko będzie chodziło jak należy wystartujemy już z właściwym PP i naliczaniem prowizji. Dla osób, które wezmą udział w testach oczywiście przewiduję większą prowizję, niż standardowo. Przystąpić do PP, na dzień dzisiejszy, mogą jedynie firmy (rozliczenie następować będzie na podstawie wystawionej faktury VAT lub rachunku).

2. API - chciałbym poddać pod dyskusję kwestię API i tokenów. Mianowicie nie ustają pytania o zasadność stosowania tokenów podczas logowania do serwisu. Ponieważ jak już tłumaczyłem wiąże się to pośrednio z API, którego wykupienie zwalnia z obowiązku logowania się do serwisu i wpisywania tokena, to zniesienie tej "niewygody" (o tokenie mowa) wiązałaby się z pewnymi zmianami. Możliwe opcje:

• likwidacja tokena, dodanie do każdego konta API oraz zwiększenie opłaty za pakiety o aktualny koszt API - w tym układzie najniższy pakiet proxy Mini/20 kosztowałby 28 zł na miesiąc
  • likwidacja tokena, dodanie API, zwiększenie opłaty za pakiet o mniejszą kwotę niż aktualny koszt API i wydłużenie odstępów między rotacjami proxy np. z 8h do 24h - Mini/20 kosztowałby wtedy 25 zł miesięcznie
  • zostawiamy wszystko bez zmian i koniec z marudzeniem o tokenie ;)

Ja swojego faworyta mam, ale chciałbym poznać również Wasze stanowisko.

Pozdrawiam.

spacer.png

Zmniejszenie częstotliwości to zły pomysł, a samo wpisywanie tokena przy logowaniu się nie jest takie uciążliwe, już bez przesady :) Jeśli już ma coś być zmienione to podniesienie ceny pakietów o pełen koszt API, choć może zostać jak jest wg mnie.

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!