Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

No to chyba coś cienko na tych blastach zarabia, skoro musi brać proxy za 18zł do spółki... ;)

No i jaka musi byc "jakość" takiego blasta robionego na współdzielonych współdzielonych proxy :)

Następny specjalista wypowiadający się o rzeczach o których nie ma pojęcia. Jaki jest związek jakości blasta z jakością proxy? Kupujesz linki, więc skoro są to jaka różnica jakim proxy je tam wstawiono? ;) Sory za OT chłopaki ;)

Coś cisza w kwestii PP - testujemy, testujemy ale jakoś brak nowych info? Kiedy ruszy pełną parą? :P

Taki dziwny błąd:

Ostrzeżenie

Wystąpił błąd który uniemożliwił załadowanie strony. Jeśli problem się utrzymuje prosimy skontaktować się z administratorem strony.

/usr/local/lib/php/kohana/system/libraries/Encrypt.php [161]:

mcrypt_decrypt() [function.mcrypt-decrypt]: The IV parameter must be as long as the blocksize
Zrzut stosu (Stack Trace)

/usr/local/lib/php/kohana/system/libraries/Encrypt.php [161]:

mcrypt_decrypt( rijndael-128, K0H@NA+PHP_7hE-SW!FtFraM3w0R|< )

application/controllers/logowanie.php [58]:

Encrypt_Core->decode(  )

Logowanie_Controller->loguj(  )

/usr/local/lib/php/kohana/system/core/Kohana.php [291]:

ReflectionMethod->invokeArgs( Logowanie_Controller Object
(
	[template] => View Object
		(
			[kohana_filename:protected] => /home/proxymarke/domains/proxymarket.pl/public_html/application/views/serwis/index_serwisu.php
			[kohana_filetype:protected] => .php
			[kohana_local_data:protected] => Array
				(
				)

)

[session] => Session Object
		(
			[input:protected] => Input Object
				(
					[use_xss_clean:protected] => 1
					[magic_quotes_gpc:protected] => 1
					[ip_address] => 
				)

)

[auto_render] => 1
	[uri] => URI Object
		(
		)

[input] => Input Object
		(
			[use_xss_clean:protected] => 1
			[magic_quotes_gpc:protected] => 1
			[ip_address] => 
		)

)
 )

Kohana::instance(  )

/usr/local/lib/php/kohana/system/core/Event.php [209]:

call_user_func( Array
(
	[0] => Kohana
	[1] => instance
)
 )

/usr/local/lib/php/kohana/system/core/Bootstrap.php [55]:

Event::run( system.execute )

index.php [105]:

require( /usr/local/lib/php/kohana/system/core/Bootstrap.php )

Edit: Po tym błędzie już działa.

Edytowane przez Rzezniczek

Witam.

Coś cisza w kwestii PP - testujemy, testujemy ale jakoś brak nowych info? Kiedy ruszy pełną parą? :D

Z PP faktycznie się przedłużyło, ale już wychodzimy na prostą. Do końca tygodnia wszystko już powinno działać jak należy. Więcej informacji wysłałem już do każdego z aktywnych uczestników PP.

Taki dziwny błąd:

(...)

Edit: Po tym błędzie już działa.

Prosiłbym, aby o tego typu błędach informować mailowo: bok@proxymarket.pl

Łatwiej nam będzie na takie zgłoszenia reagować. W tym temacie, wydaje mi się, iż nie ma to sensu ;)

Testowo wziąłem sobie pakiet 20. Jak na razie fajnie hula :)

Dziękuję za zakup i życzę owocnej zabawy z prosiakami :)

Na koniec małe obwieszczenie.

Mianowicie z końcem tygodnia wprowadzę pewne zmiany w zawartości pakietów, jak również i cen (uprzedzam pytania - w górę, nie w dół). Kształt obecnych cen należy potraktować jako promocję trwającą do piątku albo niedzieli. Zatem jeżeli ktoś nosi się z zamiarem nabycia proxy, polecam zrobienie tego do piątku.

Pozdrawiam.

OT

Fanom piłki nożnej życzę emocjonującego wieczoru, a w zasadzie dwóch. Jutro też mogłoby być ciekawie, chociaż liczę, że to Gran Derbi będą również w finale LM.

spacer.png

Kolega Marek informował zainteresowanych, że ruszy do końca tego tygodnia z programem partnerskim ... Niestety nie ruszy ponieważ planowałem dokończyć PP na ten wekend jednak z powodu przeważnie nie planowanego zdarzenia losowego jakim jest pogrzeb członka rodziny muszę to przełożyć na inny termin. Postaram się to zrobić jak najszybciej będzie możliwe.

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam.

A zatem podwyżka stałą się faktem. W tym momencie osiągnięte zostały docelowe ceny i z całą pewnością nie ulegną one zwiększeniu przez dłuższy okres czasu.

W chwili obecnej zmniejszeniu uległa ilość pakietów na poziomie Medium i Maksi oraz w większej części zmieniły się ilości oferowanych proxy w pakietach Mini.

Dodana została również do wszystkich pakietów poza Mini/10 opcja API.

Rozumiem, iż zaistniała sytuacja nie spotka się z powszechną aprobatą, jednak jak wspomniałem na początku, obecny poziom cen jest tym, który zakładałem na samym początku. Liczę mimo wszystko, iż zainteresowanie naszymi usługami przynajmniej się nie zmniejszy.

Pozdrawiam.

spacer.png

Witam.

Proxy i tak są myślę w niezłej cenie, choć niektórych podwyżki mogą odstraszyć

Też tak uważam.

opcje automatycznych płatności paypal i moneybookers to bym chętnie korzystał.

W przyszłości zapewne wprowadzone zostaną płatności automatyczne paypal. Póki co jednak zostajemy przy tej wersji.

i przypomnienie na e-mail o wygasającym pakiecie

To już teraz działa. Przypomnienia są wysyłane.

cos mi sie wydaje ze panom zaczyna $ odbijac. anyway, my juz dziekujemy ;)

Jeżeli korzystałeś z serwsu ProxyMarket harley7, a podwyżki spowodowały, iż zrezygnowałeś, to jest mi przykro z tego powodu.

Przyznam jednak, iż zakładałem, że część osób zrezygnuje. Szczególnie jak się sporadycznie wykorzystuje proxy, to niekoniecznie trzeba za płacić za taki rodzaj usługi.

Nie mogę się jednak zgodzić z twierdzeniem, iż "zaczyna $ odbijac". Rozumiem, że najlepiej byłoby gdyby taka oferta została udostępniona za darmo lub za przysłowiową złotówkę. Niestety biznesie albo się coś opłaca, albo nie. Każdy produkt ma cenę swojej opłacalności. Jeżeli okazuje się, iż dla sprzedawcy dana cena jest za niska to z czysto ekonomicznych pobudek ją podwyższa, tak aby sprzedaż była dla niego opłacalna. W innym przypadku przestaje to robić. Podobnie produkt może zniknąć z krajobrazu gospodarczego gdy okaże się, iż koszt jego dostarczenia dla rynku jest na poziomie nie do zaakceptowania. Idealnie byłoby znaleźć złoty środek...

Czas pokaże jak sytuacja dalej się rozwinie.

Poza tym ja kieruję się zasadą, iż nie stać mnie na kupowanie rzeczy tanich. Za dobry produkt należy dobrze zapłacić. Jeżeli ktoś ma życzenie płacić od 5$ do ponad 30$ za listy kilku tysięcy proxy, samodzielnie je odsiewać i otrzymać zaledwie setny ułamek działających pod guglaczem to z całą pewnością oferta proxymarket.pl będzie dla niego za droga.

Pozdrawiam.

spacer.png

Jeżeli okazuje się, iż dla sprzedawcy dana cena jest za niska to z czysto ekonomicznych pobudek [itd.]

Święte słowa makauer. Rynek pokaże, czy to jest właściwy ruch i z pewnością da się ustalić złoty kompromis między rentownością i wysokością ceny.

Nic się nie przejmuj - rób swoje. Już jeden z drugim zapomniał, jak wrzucałeś darmowe prosiaki pierwszorzędnej jakości z własnej kieszeni opłacając serwa, prąd, oprogramowanie do odsiewu prosiaków, itd.

BTW uprzejmości, cierpliwości i dobrej roboty niejeden by sie tutaj mógł od Ciebie nauczyć.

już wiem poco się pojawił pakiet za 9,99, bo 9,99 zł tak łatwo na 2 się nie dzieli ;) nawiązując do ogłoszenia https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...p;#entry1034925

a teraz na serio. Cena jest odpowiednia do jakość proxy, wiec te osoby co cenią sobie jakość i komfort pracy kupią, inni nie. Taki biznes

@ makauer

Jeżeli chodzi o najtańsze pakiety, było sprawdzanie i podmiana chyba jak dobrze pamietam co 6 lub 8 godz., a w nowej ofercie jak widzę 24 godz. Czy te np. 10 proxy przeżyje tyle czasu?... raczej chyba nie.

Rozumiem, że skoczyła cena, ...ale jak z tych 10 sztuk wszystkie się "spalą", to na 24 godz. jestem w potrzasku. Używam ich tylko do narzedzia monitorujacego pozycje słów kluczowych przez api.

Powinny być choć 2 podmiany na dobę.

P.S. Wczesniej się nie martwiłem, bo kożystałem z oferty 20 poxy, ... teraz jest tylko 10 lub 30 > z api. (30 sztuk to dla mnie już za duży wydatek na sam tylko monitoring).

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-