Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

a ja gratuluję marketingu, strzałem w 10 było załozenie tematu na forum. Wszyscy się przekonali że proxy są rewelacyjne i sam autor również się przekonał że klienci będą pchali się drzwiami i oknami. Teraz wystarczy zebrać śmietankę :pytajnik: Naprawdę gratuluję pomysłu! Oczywiście już się zarejestrowałem (nick z pio) jeśli można otrzymać jakąś "testową" paczkę to chętnie bo jest weekend a ja już nie mam proxy, na stronie zaś brak płatności online więc do poniedziałku zanim zaksieguje się przelew będę miał przerwę :shout: jak nie problem to poproszę:angry:

No tak oczywiście tylko jak wiemy nie znamy ani dnia ani godziny jak one padną
sev-com - W ogóle wiesz o czym jest ten topic - start up? Bo sądząc z tego co piszesz to nie wydaje mi się.

Topic o darmowych proxy masz tutaj, a o scrapebox tutaj. ProxyMarket udostępnia pakiey proxy które są na bieżąco sprawdzane o czym możesz przeczytać w specyfikacji systemu proxymarket.pl

@Czekam na API

API będzie dostępne już w wkrótce jednak nie dla wszystkich pakietów z listy oferowanych pakietów proxy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Moon szkoda czasu na tego użytkownika

on zadaje non-stop pytanie typu tego :

A da się tak skonfigurować scrapeboxa aby wszystkie linki z websites były dodawane do każdego bloga

Wracając do sytemu, mam konto testowe, polecam.

jedyna rzecz której mi brakuje a jest już zapowiedziana, to stopień anonimowości.

Edytowane przez MaxPan

Mion dzięki za odp a co do maxpan nikt nie jest od razu wszech wiedzący i widzę ze jesteś już doświadczonym użytkownikiem i masz sporą wiedzę ale może sam sobie przypomnisz czy aby przypadkiem twoje pierwsze posty na forum też nie były zbyt trafne. A ja cóż tylko mogę przeprosić za moje głupie pytania i nie ma się co nad tym rozpisywać. Pozdro

Edytowane przez sev-com

Oficjalnie ogłaszam, iż konta testowe już osiągnęły swoje limity i na tym poprzestaję.

Teraz jeżeli ktoś chciałby wypróbować działanie systemu, najlepszym rozwiązaniem będzie wykupienie najmniejszego pakietu Mini/20. W dowolnym momencie będzie można go zwiększyć.

Można dostać jeszcze paczkę do testów od tygodnia zaczynam przygodę ze scrapeboxem

Witam sev-com. Cieszę się, że odpowiada CI jakość moich proxy. Ideą kont testowych było przekazanie ich osobom, które są w stanie efektywnie z nich skorzystać, co miało być z korzyścią dla obu stron - dla mnie bo system ma możliwość wykazania się, a dla pozostały, bo uzyskają wiarygodne opinie na temat systemu. Obawiam się, że możesz nie wykorzystywać systemu wyciskając z niego siódme poty ;) Jednak, abyś mógł lepiej poznać SB i być może w przyszłości być zmuszonym do korzystania z proxy na pełnych obrotach, aktywuję Ci teraz konto Mini/20 do poniedziałku. Z całą pewnością wystarczy do testów na SB.

Pakiet aktywowany niniejszym.

Pozdrawiam.

Czekam na API :) - chętnie podepnę to pod DonLinkage

API będzie, ale tak jak Mion napisał, nie dla wszystkich pakietów.

Myślę, że proxy przy nowych funkcjach DonLinkage będą miały co robić.

Pozdrawiam.

a ja gratuluję marketingu, strzałem w 10 było załozenie tematu na forum. Wszyscy się przekonali że proxy są rewelacyjne i sam autor również się przekonał że klienci będą pchali się drzwiami i oknami. Teraz wystarczy zebrać śmietankę :) Naprawdę gratuluję pomysłu! Oczywiście już się zarejestrowałem (nick z pio) jeśli można otrzymać jakąś "testową" paczkę to chętnie bo jest weekend a ja już nie mam proxy, na stronie zaś brak płatności online więc do poniedziałku zanim zaksieguje się przelew będę miał przerwę :D jak nie problem to poproszę:P

@szyszy - podeślij mi skan dowodu wpłaty na bok@proxymarket.pl to aktywuję konto już teraz.

A co do marketingu, to myślę, ze jest to też najlepsza forma, aby być fair w stosunku do ludzi. Ponad 3 miesiące wszyscy mieli możliwość zapoznać się z towarem, który teraz mogą zakupić. To, że będą chętni na dobre proxy, to była dla mnie, ze tak powiem "oczywista oczywistość" ;)

Pozdrawiam.

Tyczy się to również pozostałych osób. Do czasu podłaczenia płatności online konta aktywuję ręcznie, zatem jeżeli ktoś dokona wpłaty i prześle mi potwierdzenie na maila, aktywuję zakupiony pakiet niezwłocznie.

Ja poprosze jak można :)

nick qlwik

Też chętnie sprawdzę.

Nick: Osiek

Pozdrawiam,

Patryk.

Pakiety włączone.

Miłej zabawy.

Wracając do sytemu, mam konto testowe, polecam.

jedyna rzecz której mi brakuje a jest już zapowiedziana, to stopień anonimowości.

Dobra, ja też już po pierwszych testach tego systemu i powiem szczerze - rewelacja. Posiadam też prywatne proxy i powiem szczerze, że te w Proxymarket.pl wypadają na prawdę dobrze w stosunkowo do prywatnych.

Pierwsze dwie opinie i to pozytywne. Cieszę się ogromnie.

@MaxPan - stopień anonimowości, geo, API oraz płatności online i dopiero wtedy uznam system za kompletny ;)

Chyba, że macie jeszcze jakieś pomysły, chętnie z Mionem wysłuchamy.

Dzięki i pozdrawiam.

spacer.png

makauer wielkie dzięki za aktywowanie konta jeszcze mi pewnie trochę czasu zejdzie zanim zaznajomię się ze scrapeboxem ale nie od razu Rzym zbudowali a za jakiś czas pewnie dobre proxy będą mi potrzebne to z pewnością skorzystam z twoich usług które są z pewnością dobrej jakości pozdro i szacun

Od wczoraj korzystam z promocyjnego pakietu Medium/100. Przed chwilą miałem 182 działające proxy. Jak dla mnie rewelacja.

I między innymi właśnie o to w tym systemie chodzi. Proxymarket.pl to nie tylko stale sprawdzane proxy i automatycznie podmieniane złe, ale również rotacja prosiakami, tak aby nasza zagroda stale się powiększała. Wyobraźcie sobie co się będzie działo, gdy proxy rotuje co 2h albo i co godzinę!

Dzięki lumbo i pozdarawiam.

spacer.png

wojtekk - To, że proxy są OK to wszyscy zorientowani w temacie wiedzą... Natomiast po to są udostępnione konta testowe by przetestować stabilność rozwiązań sprawdzania i podmiany proxy na serwisie pod "obciążeniem", więc nie jest tak jak Piszesz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

szybki wynik testów: ze 150 proxy aż 86 spełnia moje najbardziej surowe wymogi jakości i prędkości...

przyznam, że korzystam z bardzo wielu prywatnych proxy i... niewiele z nich ma takie statystyki.

makauer, Ty już z naszych laurek chyba sobie biuro wytapetowałeś... :)

no i fajnie, że z Mionem wszedłeś w duet: serwis godzien polecenia.

dymna.jpg