Skocz do zawartości

[startup] ProxyMarket.pl - szybkie proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Miło mi poinformować, iż w końcu dobiegły końca prace i testy nad nową wersją serwisu ProxyMarket.pl.

Z ważniejszych zmian należy wymienić:

• wprowadzenie pakietów z proxy sprawdzanych pod katem anonimowości - dostępne pakiety z proxy wysoce anonimowymi (L1) oraz proxy anonimowymi (L2)
  • automatyczne generowanie rachunków przy skorzystaniu z płatności online - w panelu klienta należy w pierwszej kolejności podać dane na jakie rachunek ma być wygenerowany. Rachunki będą do pobrania również z poziomu panelu użytkownika.
  • możliwość swobodnego określenia na jaki okres chce się wykupić pakiet - od miesiąca do roku (automatem przypisywane są tez zniżki przy wykupieniu na dłuższy okres)
  • możliwość posiadania równolegle miesięcznych pakietów GOOGLE i ANONIMOWEGO (po jednym z każdego rodzaju)
  • wznowienie pakietów jednorazowych - póki co z proxy anonimowymi
  • wprowadzenie pakietów oczekujących - w przypadku dokonania zakupu nowego pakietu w trakcie trwania starego, sami decydujemy o momencie jego aktywacji bądź pozwalamy na automatyczną jego aktywację na 2 godziny przed wygaśnięciem starego
  • pierwsze przypomnienie o wygasającym pakiecie wysyłane będzie na 5 dni wcześniej, drugie na 12 h.
  • automatyczne ustanawianie nowego hasła (już bez naszej asysty)
  • logi dotyczące korzystania z API
  • nowy wygląd serwisu i panelu użytkownika - mam nadzieję, iż dużo ładniejsze i funkcjonalniejsze od obecnej odsłony

Być może o czymś zapomniałem napisać, ale z całą pewnością najważniejsze informacje zostały podane powyżej.

Wraz ze startem nowej wersji serwisu uruchomiona zostanie rejestracja dla nowych użytkowników.

Niestety zmiany wiążą się również ze złą informacją, a mianowicie od godziny 16, aż do zakończenia prac, co może potrwać kilka godzin, mogą wystąpić problemy z korzystaniem z naszej usługi. Mam jednak nadzieję, iż wszystkie czynności uda nam się przeprowadzić w jak najmniej uciążliwy sposób.

Najmocniej przepraszam za wszelkie niedogodności, jednak mam nadzieję, że korzyści związane z nowymi możliwościami serwisu pozwolą szybko o nich zapomnieć.

Pozdrawiam.

• Like 1

spacer.png

Witam.

Niestety problem jest poważniejszy ponieważ dotyczy hostingu, na którym znajduje się nasza strona. W nocy przestało działać HTTP na serwerze, poczta i ftp działały cały czas. Po przywróceniu połączenia pojawił się problem, z prawidłowym ładowaniem serwisu, który ewidentnie jest po stronie hostingu - Śląsk Data Center.

Niestety pomimo natychmiastowego zgłoszenia awarii do chwili obecnej nie udało się rozwiązać problemów. Z informacji uzyskanych od hostingodawcy wynika, iż awaria dotyczy .

Nieszczęśliwie zbiegło się to z wdrożeniem nowej odsłony serwisu, jednak absolutnie nie jest to nasza wina. Strona wczoraj, na krótko, ale ruszyła i całkowicie zostaliśmy zaskoczeni takim obrotem sprawy.

Najmocniej przepraszamy za zaistniałe przeszkody w poprawnym działaniu systemu i pozostaje nam liczyć na szybkie uporanie się z kłopotami przez firmę hostingową.

spacer.png

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To nas bardzo cieszy, jednak zaobserwowaliśmy pojawianie się błędów SQL. Dlatego też, proszę o informacje na formularz kontaktowy, jeżeli taki błąd się Państwu wyświetli. Prosimy o przesyłanie zrzutów lub treści błędów. Będziemy sprawę dalej kierować do obsługi hostingu.

------------

Komunikaty błędów juz nie powinny się pojawiać, jeżeli jednak będą, to proszę jak wyżej.

Edytowane przez makauer

spacer.png

Czy z usługą jest wszystko w porządku? W web-toolsie wszystkie pobierane proxy wyrzucają od razu błędy połączenia i przechodzą ze stanu aktywnego w oczekujący.

Edytowane przez slawekwch

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Kolegi makauer chyba nie ma online, więc pozwolę sobie napisać w jago imieniu:

Czy z usługą jest wszystko w porządku

Tak.

W web-toolsie ....

Proponuję zwrócić się do producenta web-tool'a by się przyjrzał swojemu produktowi pod kątem obsugi żądań HTTP o "SERP". Dodam, że od jakiegoś czasu google wprowadziło pewne zmiany i to może związek.

Polecam też zwrócić się bezpośrednio do BOK serwisu ProxyMarket.pl gdyż forum PiO i ten topic nie jest kanałem BOK serwisu proxymarket.pl. Jako podmiotowi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

thx za info.

Mion ja pytam dla pewności, bo to równie dobrze mógł być problem mojego serwera i tutaj jak widać szybciej odpowiedź uzyskałem, niż bym ją rozsyłał do kilku supportów :)

Edytowane przez slawekwch

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Czy z usługą jest wszystko w porządku? [...] Mion ja pytam dla pewności,

Dla "pewności możesz zobaczyć" proxy z ProxyMarketu w akcji na tym nagraniu z 25.09.2013 :pisze:
  • Like 1