Skocz do zawartości

Aktualizacja WordPress - biała strona

schollu

Rekomendowane odpowiedzi

miałem kiedyś taką sytuację na phpbb z tym, że nie po aktualizacji a tak bez powodu. Pomogło zadeklarowanie gdzieś w plikach konfiguracyjnych rodzaju bazy danych. Nie wiedzieć czemu nagle zamiast mysql coś innego tam było.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

u mnie wystarczyło poczekać pół dnia - i samo z siebie zaczęło działać

ty długo czekałeś ? czy zaraz panika i post na forum :)

problem jest chyba jeżeli dobrze pamiętam tym spowodowany że przy aktualnizacji jest timeout - wystarczy w jakiś magiczny sposób na przyszłość go zmienić i już (tyle że nie pamiętam dokładnie co i jak)

Aktualizacje wordpressa mają to do siebie że głowny skrypt aktualizuje się po zaktualizowaniu wszystkich wtyczek które napewno są zgodne z aktualną wersją - więc należy odczekać tydzień czy 2 po wprowadzeniu nowej wesjii szczególnie jak się ma bardziej zaawansowane plaginy.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

heh, u mnie dało radę się zalogować do panelu admina (ale być może dzięki temu że wgrałem czystego wordpressa na stronę) ale pokazywało się białe tło gdy wchodziło się na stronę. Wyjściem było zmiana templatki na inną bo prawdopodobnie wirus na FTP coś mi pogmatwał tego który byl używany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności