Skocz do zawartości

Jaki Katalog?

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcialbym zrobic rowniez wlasny katalog stron ktory bedzie dzialal tylko i wylacznie poprzez BL, i nie moge sie zdecydowac jakie oprogramowanie wybrac, co sadzcie o phpLinkDirectory ? wedlug mnie jest on najlepszy, a wy jakie polecacie ? dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.

co sadzcie o phpLinkDirectory ? wedlug mnie jest on najlepszy

Jest ciągle ulepszany - na dniach? wyjdzie wer.3.0 - więcej na forum projektu.

Moim zdaniem jest jednym z lepiej dopracowanych systemów katalogowych. Wiele dostępnych funkcji w PA i Modów które są dostępne również na forum.

Polecam. Byłem posiadaczem katalogu, który był oparty o ten system - obecnie go pozycjonuje.

Oczywiście czekam również na ver.3.0!

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Witam, chcialbym zrobic rowniez wlasny katalog stron ktory bedzie dzialal tylko i wylacznie poprzez BL, i nie moge sie zdecydowac jakie oprogramowanie wybrac, co sadzcie o phpLinkDirectory ? wedlug mnie jest on najlepszy, a wy jakie polecacie ? dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.

wiele osób szczególnie na formach zagranicznych bo w Polsce to mało kto go stosuje poleca o to ten skrypt katalogu: https://www.esyndicat.com/products.php

Może jest jakiś chętny co by się złożył na wersje pro?

pozdrawiam,

L.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności