Skocz do zawartości

Publiker pomoc

shift76

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo dzieki:)

<a href="auto">anchor</a> - skopiowane z mojego publikera.

a może wiesz czemu nie chce mi tego przyjać i dosteje wciąż komunikat: "UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ MUSI zawierać co najmniej jeden link! Wpisy nie zawierające linków nie mogą być wysłane do precli oraz niektórych katalogów."???

<a href="auto">anchor</a> - skopiowane z mojego publikera.

Bardzo dziekuje, oto własnie mi chodziło, rzeczowo i jak ... poczatkujacemu:)

1) W tekście zaznaczasz frazę.

2) Klikasz na "Wstaw link" - taki łańcuch.

3) Link URL wpisujesz - auto

4) Cel - otwórz link w nowym oknie

5) Tytuł - najlepiej żeby się pokrywał z zaznaczoną frazą

6) Klasa - brak

Panowie w takim razie jeszcze jedno krótkie pytanie, czy bez obaw mogę użyc publikera do linkowania strony głównej ( ma już swoje lata, około 5) i pozycję około top 30. Jaką ustawic częstotliwość dodawania 3 na tydzień, rzadziej, częściej? Może mogli byście mi podpowiedzieć. Z góry dziękuje.

Maciek

Panowie w takim razie jeszcze jedno krótkie pytanie, czy bez obaw mogę użyc publikera do linkowania strony głównej ( ma już swoje lata, około 5) i pozycję około top 30. Jaką ustawic częstotliwość dodawania 3 na tydzień, rzadziej, częściej? Może mogli byście mi podpowiedzieć. Z góry dziękuje.

Maciek

2 na tydzień? Jeżeli chcesz czekać 3 lata na efekty to spoko :) Ja docelowo daję 1000 linkujących i 2000 podlinkowujących dziennie.

Witam

Bardzo dziekuje za te odpowiedzi. Czy jednak moge cos uścislić: Sa tam dwie opcje: "w ciągu doby wyślij maxymalnie ... "

Daj 10 000.

- jaka tu wprowadzić wartość na początek i "linkuj z katalogów/precli/podkatalogów jak ustawić częstotliwość ...... ??

Maciek

Spokojnie możesz dać 1000 linkujących i 2000 podlinkowujących.

Witam

Bardzo dziekuje za te odpowiedzi. Czy jednak moge cos uścislić: Sa tam dwie opcje: "w ciągu doby wyślij maxymalnie ... "

Daj 10 000.

- jaka tu wprowadzić wartość na początek i "linkuj z katalogów/precli/podkatalogów jak ustawić częstotliwość ...... ??

Maciek

Spokojnie możesz dać 1000 linkujących i 2000 podlinkowujących.

Na dobę/tydzień/miesiąc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności