Skocz do zawartości

phpBB3 - nofollow w postach - Jak?

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale jak dasz modem nofollow wszystkim zewnętrznym linkom to już takie forum będzie bezwartościowym zapleczem nie przenoszącym mocy na te linki które my chcemy. Złotym środkiem jest dać dofollow linków w skórce a nofollow linków w postach i sygnaturce.

Ale jaki ma to sens skoro moc linków i tak jest dzielona przez wszystkie linki na stronie a nie tylko na linki dofollow ?

Nie ma sensu :)

Jak zwykle masz racje

OT:

Witam ponownie na forum bo dawno cie tu nie widziałem ;)

Na MaxRoyu jest nadal luka odnośnie usuwania dostępu po wygaśnięciu abonamentu więc dlaczego się nie logujesz?

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Tak, wiem.

Ogólnie mam taki plan, że forum wykorzystać jako farmę linków. Ale żeby przegięcia nie było to swoje linki zostawić dofollow a pozostałe linki wpakować jako nofollow lub je całkowicie wyłączyć.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby nadać tylko dla jednego działu linki dofollow, a dla reszty działów zablokować te linki żeby nie były aktywne tylko się wyświetlały jak np. w notatniku.

----------------

Edyta:

Już nie potrzebuję żadnych modów. Doszedłem do tego jak zrobić żeby moje linki były aktywne a wszystkie inne pojawiały się jako nie aktywny napis. Można to wykonać w panelu Admina kombinując z parsowaniem linków.

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności