Skocz do zawartości

Strona - Od czego zacząć?

Hokax

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie źle się wyraził. Kolega szuka najprawdopodobniej kogoś kto:

1. stworzy mu działający system (wedle jego pomysłu)

2. następnie uruchomi ten system na wybranym hostingu

3. wypozycjonuje system tak, aby zarabiał te 1,5k miesięcznie

i ma na to aż, lub tylko 10k zł :)

Generalnie źle się wyraził. Kolega szuka najprawdopodobniej kogoś kto:

1. stworzy mu działający system (wedle jego pomysłu)

2. następnie uruchomi ten system na wybranym hostingu

3. wypozycjonuje system tak, aby zarabiał te 1,5k miesięcznie

i ma na to aż, lub tylko 10k zł :)

Bez przesady. Szukam gotowego skryptu i porządnego pozycjonowania. Jak już wcześniej wspomniałem mam 10k na POCZĄTEK, jeżeli strona będzie wystarczająco dobra to mogę włożyć i 500k, ale nie widzę takiej potrzeby. Poza tym Flippa to z tego co widzę dobre rozwiązanie mojego problemu.

Na przykład jeśli potrzebuje większej kwoty pieniędzy na rozkręcenie takiej, która będzie zarabiać 5000 PLN/m-c.

Sam swojego czasu kupiłem właśnie podobny serwis i muszę powiedzieć, że to działa. Trzeba jednak uważać żeby się nie naciąć, bo wielu sprzedających "upiększa" opisy i statystyki.

Na Flippie trzeba mieć się na baczności. Ja swój serwis kupiłem po znalezieniu ogłoszenia na jednym z anglojęzycznych for o domenach/pozycjonowaniu/e-biznesie i opierałem się także na reputacji sprzedającego.

Baza zdjęć z fotoradarów - Sprawdź szybko i za darmo, czy fotoradar Cię złapał.

Na przykład jeśli potrzebuje większej kwoty pieniędzy na rozkręcenie takiej, która będzie zarabiać 5000 PLN/m-c.

Sam swojego czasu kupiłem właśnie podobny serwis i muszę powiedzieć, że to działa. Trzeba jednak uważać żeby się nie naciąć, bo wielu sprzedających "upiększa" opisy i statystyki.

Na Flippie trzeba mieć się na baczności. Ja swój serwis kupiłem po znalezieniu ogłoszenia na jednym z anglojęzycznych for o domenach/pozycjonowaniu/e-biznesie i opierałem się także na reputacji sprzedającego.

Właśnie to mnie martwi, że statystyki są zbyt upiększone. Chociaż te pdf'y z google google analytics wyglądają dosyć autentycznie. Muszę wszystko jeszcze przemyśleć, popatrze jeszcze na różnych forach, może znajdę coś ciekawego :) Dziękuję wszystkim za pomoc

Lol, nie wiem ile trzeba włożyć $ lub pracy aby mieć dochód 1.5k ze strony Ale chyba łatwe to nie jest.

Swoją drogą, wykonanie funkcjonalnego serwisu to koszt w średniej firmie co najmniej 4k, jeżeli zlecasz pozycjonowanie i serwis ma być popularny na średnio trudno frazy to co najmniej 3k/m-c. A to tylko strona i wysokie pozycje, bez innych form reklamy. Więc 10k wydaje mi się mało.

Jeżeli ktoś ma pomysły jak wyciągać 1,5k miesięcznie za włożone 10 chętnie wchodze w spółkę i wykładam $.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności