Skocz do zawartości

Dlaczego nie widać linków przychodzących?

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Po wpisaniu w pasku google frazy link: "nazwa domeny" - nie widać ani jednego linku prowadzącego do mojej strony? Mam ich conajmniej 8-10 i pokazuje mi to w narzędziach webmastera google. Wszystko wpisuje dobrze w pasku bo przy innych stronach pokazuje linki prowadzące do nich. Pewnie odpowiedź jest prosta ale pomożecie?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

W sumie dziwne bo tutaj w ahrefs też pokazuje mi liczbę 0. Czy to może być dlatego że moja domena ma dopiero niecałe 2 miesiące? sam już nie wiem.. normalnie jestem w indeksie google na 2 stronie po wpisaniu frazy.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

tomierc co to ma być??? A jeżeli chodzi o stronę "majesticseo" to rzeczywiście mi pokazało informacje ale.. no właśnie, nie pokazuje danych dla wszystkich stron nawet tych istniejących dłużej od mojej ;/ Pokazuje się napis: przepraszamy ,nie znaleźliśmy żadnych wyników wyszukiwania. Ma ktoś z Was jakiś naprawde dobrze działający program do sprawdzania linków zwrotnych? jeżeli nie darmowy to chociaż płatny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności