Skocz do zawartości

Krytykę przyjmę na klatę

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie teraz te zdjęcia lepsze.

Ogólnie ta odzież jest specyficzna. Dlatego te zdjęcia do niej pasują.

PS. Nikonem ja tu dawno temu straszne głupoty pisałem :D Zdjęcie też mi się podoba... wiadomo, że bardziej wąż niż moja skromna osoba he he..

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

To jest O.K, a te w linku poniżej nie. Panna taka jakaś niezaspokojona, jeśli wiesz o czym mówię. Trzeba by nad nią trochę popracować :D

Wcześniej chodziło mi o inne tła zdjęć, tak by fotki wyglądały cieplej, ciekawiej. Przecież masz możliwość podejrzenia konkurencji (u nas, na świecie) więc możesz się inspirować do woli. Ponadto panienek chętnych na darmowe sesje jest od groma, starczy się rozejrzeć. Mam znajomego który pracuje w tej branży więc wiem co piszę ;)

Nie do konca, chociaz jest w tym czesc prawdy.

Mam przeczucie ze sugerujecie sie ostatnia modelka, ktora byla niewypalem. Ta ze slidera tez jest slaba?

A u konkurencji to nie pytaj.. Niestety nie ma na czym sie wzorowac. Co innego za granica, ale do czegos takiego tez sa potrzebne duze srodki (cyklorama itp).

A co do ponurej strony, to co tam mozna wprowadzic zeby nie byla ponura?

Layout ogólnie mi pasuje, nie wiem czy jest potrzebna ta wyszukiwarka na stronie. TOP (zdjęcia) może faktycznie warto zmniejszyć + dać troszkę żywszych kolorów (nie pytaj mnie jakie konkretnie).

P.S. Jak na tak krótki czas masz trochę podpowiedzi więc mógłbyś wysilić się kliknąć czasem "dziękuje" przy postach które uznasz za wartościowe. Przyda Ci się to teraz i w przyszłości ;)

P.S. 2 Nie cytuj bez potrzeby całych postów- po co?

e: nie zauważyłem a korzystasz już "dziękuję", sorry za uwagę :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

jak dla mnie jest bardzo dobrze i wcale nie brakuje żywych kolorów. Ubrania mają stonowane odcienie i layout do nich właśnie pasuje. Faviconka też mi się podoba, jednoznaczna i łatwa do zapamiętania.

Ponieważ jednak bardzo chciałem się do czegoś przyczepić zwrócę tylko uwagę na brak mężczyzn w dziale "dla kobiet i mężczyzn" :D

Od strony techniczno wizualnej - brak zastrzeżeń.

jak dla mnie jest bardzo dobrze i wcale nie brakuje żywych kolorów. Ubrania mają stonowane odcienie i layout do nich właśnie pasuje. Faviconka też mi się podoba, jednoznaczna i łatwa do zapamiętania.

Ponieważ jednak bardzo chciałem się do czegoś przyczepić zwrócę tylko uwagę na brak mężczyzn w dziale "dla kobiet i mężczyzn" :)

Od strony techniczno wizualnej - brak zastrzeżeń.

Czy mozna chciec lepszej opinii?

A Tobie chodziło o konkretne opinie czy żeby ktoś Cię poklepał po ramieniu? Bo tak to teraz wygląda :)

Im więcej słusznie Ci się wytknie (właściwie Twojej stronie) tym dla Ciebie lepiej.

Kończąc już moje wypowiedzi w tym temacie- do większości zdjęć, od strony technicznej, można się bardzo przyczepić. Pozowanie modelek, tła, ujęcia... Ale na ten temat może Beerbant zechce się wypowiedzieć bo wiem, że foci nie tylko truskawki :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

A Tobie chodziło o konkretne opinie czy żeby ktoś Cię poklepał po ramieniu? Bo tak to teraz wygląda ;)

Im więcej słusznie Ci się wytknie (właściwie Twojej stronie) tym dla Ciebie lepiej.

Nie zartuj prosze ;>

Skąd takie niskie ceny ? Ja bym je jeszcze w górę wywindował... ;-)

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności