Skocz do zawartości

Co zabrano za MegaUpload

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Było już na wykop :D

Swoją drogą czemu masz zablokowane PW?

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

nie nadążałem z supportem - zdecydowałem, że to nie ma sensu pól dnia spędzać na odbieraniu PW.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nie nadążałem z supportem - zdecydowałem, że to nie ma sensu pól dnia spędzać na odbieraniu PW.

Wynajmij ludzi do obsługi maila :D

Jakub Jaworowicz

Niestety to tylko marzenie :D

Znajdź klienta, który chce się pozycjonować na hasło s*x i wbij go do top1, a marzenie się spełni

Jakub Jaworowicz

że taki offtop zrobię, nie znam się za bardzo na telewizorach i zastanawia mnie czy SHARP to dobra marka? W artykule poza 108" wspomina się rónież o 64". Mnie bardziej interesują ~32" i ewentualnie monitory tej firmy. Sam fakt, że na milioner z megaupload tego używa niestety nie jest dla mnie wystarczającą rekomendacją :)

Mnie bardziej interesują ~32" i ewentualnie monitory tej firmy.

Mam 42'' Sharpa i może poza tym co muchy na nim zostawiają nie widzę nic złego w tym telewizorze no może fakt iż nie ma żadnego euro z boku :)

Jakub Jaworowicz

Niestety to tylko marzenie :)

Znajdź klienta, który chce się pozycjonować na hasło s*x i wbij go do top1, a marzenie się spełni

No ta, jeszcze tylko bym się musiał przebić do sąsiada, żebym za blisko nie siedział :P

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

No ta, jeszcze tylko bym się musiał przebić do sąsiada, żebym za blisko nie siedział :)

Zarobisz na telewizor i jeszcze na mieszkanie się dorobisz więc wiesz kilka miesięcy się przemęczysz, a potem do nowego :P

Jakub Jaworowicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności