Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

(...) Dyrektor z Nokautu chciał u mnie linki kupować? (...)

I mamy powód dlaczego poleciał z serpów ;)

Mogłeś oszczędzić biedaka :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
BTW: kto mądry dopala SWL'ami docelową domenę

Zachowujesz się jakbyś nie miał pojęcia o świecie SEO, albo naprawdę go nie masz.

Mam, ale mój margines bezpieczeństwa uchronił mnie przed filtrem przez 5 lat ;)

Poprostu dla mnie SWL to tylko i wyłącznie linkowanie zaplecza i artykułów, linków TR nigdy nie głównej strony

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Artykuł z onetu, dział TechNowinki:

Największa wyszukiwarka internetowa usunęła z wyników wyszukiwania adresy pochodzące od porównywarek cen. Google zamierza oczyścić zasypany śmieciami internet.

[ciach]

powyższe to właśnie przykład na powstawanie urban legends

1. powielanie fałszywych informacji w opisach

szczególnie w opisach technicznych ....

2. na ile były to odwiedziny celowe, a na ile link w Google, zakupiony przez porównywarkę

tego nie skomentuje bo debilizm sformułowania mnie rozwalił ;)

teraz mamy taka sytuację, że w świat idzie informacja/cje:

porównywarki fałszowały dane produktów i zamiast TV Samsung prezetowały majtki-barchany z samodziału no i to że internauci nieświadomi wchodzili w porównywarki bo szukali swoich dawnych miłosci z podstawówki ....

Jeden debil nie wie o czym pisze i jak znam życie powiększy grono niezorientowanych innych debili nie potrafiących myśleć samodzielnie ale tochyba normany mechanizm w niewyedukowanym społeczeństwie ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeden debil nie wie o czym pisze i jak znam życie powiększy grono niezorientowanych innych debili nie potrafiących myśleć samodzielnie

to mam nadzieje nie o mnie bo przed chwilą ktoś mi zarzucił że nie mam pojęcia o SEO ;)

tochyba normany mechanizm w niewyedukowanym społeczeństwie ...

Właśnie po to stowarzyszanie PiO powstaje, żeby to zmienić :D

Jakub Jaworowicz

Dido moja ty krynico "mondrości" i czystości a gdzie mantra o przespamowanych key'ach , titlach, ukrytych treściach ??

Oj obniżasz loty, zaniżasz pozom - jestem rozczarowany (przypadkiem to nie grypa?) ;)

PS

gdyby nie pozycjonowanie to w Twoja łepetynka nie zakodowała by w rączkach wejścia z paluszków .....

Odpie..oliłbyś się już od mojej osoby ekspercie od wszystkiego i od oceniania wszystkich.

Jak masz coś do napisanie w temacie to proszę o argumenty a nie te nudne "słodkie złośliwości", które nie dodaję temu forum powagi. Takimi wstawkami zaniżasz jego poziom. Nie ja.

Takimi wstawkami zaniżasz jego poziom. Nie ja.

Tylko że te słodkie złośliwości nadają forum jakiś charakter (nie odbierz tego źle Dido)

odkupowanie linków od różnych firm, zajmujących się właśnie takim procederem.

https://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2508445

Ale regulamin to też jakieś prawo, które może (i jest) łamane

Jakub Jaworowicz

@elpav jak widać handel linkami (nawet jeżeli taki juz zaistniał) jest nielegalny i patrzec tylko jak zaczną wypełniac sie puste przestrzenie pomiedzy scianami w ZK ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Viper 134 - To nie o Tobie to o innych powielających takie debilizmy (a znajdzie się ich mnóstwo bo temat "chodliwy" ) , nie wiem czemu ale przypomina mi to pokazówki z czasów komuny gdzie koleś został skazany za to, że wykupił przeterminowany przecier ogórkowy 50 gr / słoik , wywalił przecier i sprzedał słoiki w skupie za 1 zł / słoik ....

Najśmieszniejsze, że debil piszący o zaśmiecaniu internetu sam pisze śmieciowy artykuł nie mając bladego pojęcia o temacie w którym pisze - to też przypadłość naszych nowych czasów gdzie każdy kto pieprznie jakieś wypociny na swoim blogu uważa się za dziennikarza a każdy kto sobie kupi cyfrówke uważa sie za fotografika ... (sam sobie przysrałem, ale należało mi się ;))

Odpie..oliłbyś się już od mojej osoby ekspercie od wszystkiego i od oceniania wszystkich.

Jak masz coś do napisanie w temacie to proszę o argumenty a nie te nudne "słodkie złośliwości", które nie dodaję temu forum powagi. Takimi wstawkami zaniżasz jego poziom. Nie ja.

Krynico moja - to ja tak z czystej sympatii i w trosce o Twoje zdrowie (nie widząc standardowej Twojej mantry) a Ty do mnie tak seksualnie ???

PS

najmocniej przepraszam, teraz mi wpadło do mojego durnego łba, że przestałeś "mantrować" ze wzgledu na DC w swoich wypowiedziach ...

Co do merytoryki to sądzę, że porównanie Twojej mantry z moimi wypowiedziami hmmm ....

Życzę powrotu do zdrowia :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to też przypadłość naszych nowych czasów gdzie każdy kto pieprznie jakieś wypociny na swoim blogu uważa się za dziennikarza a każdy kto sobie kupi cyfrówke uważa sie za fotografika ... (sam sobie przysrałem, ale należało mi się :D)

po 1) jak zwykle racja, aczkolwiek nie mam dowodów winy diDo więc się ie będę na te temt wypowiadał

2) nie przysrałeś bynajmniej w moim odczuciu

Jakub Jaworowicz

Viper proszę przestań wchodzić w tyłek beerbantowi bo się wymiotowac chce. Dzięki z góry.

1) Viper przez małe V

2) nie wchodzę a stwierdzam fakt

Też dziękuję :D

Jakub Jaworowicz

po 1) jak zwykle racja, aczkolwiek nie mam dowodów winy diDo więc się ie będę na te temt wypowiadał

to o dziennikarzynach to nie odnosiło się do Dido bo to fachowiec znający SEO (choć niekoniecznie warunki rynkowe w PL wymuszające takie a nie inne działania w walce o kawałek tortu z google)

Prawda jest taka, że "sami sobie zgotowaliśmy ten los"

1.

nie uświadamiając klientów, że aby wypozycjonować (w miarę bezpiecznie) witryne należy stworzyć wartościowe zaplecze a to są duże koszty - częstokroć na początku przewyższające AdWords (po pewnym czasie proporcje sie odwracają, ze znaczną korzyścią dla SEO).

2.

dając oferty SEO za grosze, płatności od wyników, oferty z pierdyliardem % znizki w sru-ponie ...

3.

pi****l****c farmazony jakie to czary mary

Prawda jest taka, że pracujemy w Polsce w takich a nie innych warunkach ekonomicznych i aby zaistnieć na rynku trzeba naginać wytyczne google

ale przede wszystkim trzeba edukować klienta, że jest to zwykła rzemieślnicza żmudna robota wymagająca znacznie większych kosztów niż stówka miesięcznie ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności