Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hoho!

Witamy w skromnych progach :) Kaspar jak zatem wytłumaczysz fakt, że ceneo też oberwało, a nie korzysta z SWL :) ? Zostały wykoszone 3 największe porównywarki :P czyli co? ceneo solidarnie też musiało oberwać :)

Jak dla mnie to znów robicie zwykłą popisówę :) pijar najważniejszy - parę razy dziś słowo google przewinęło się na znanych portalach ;-)

Aleście sie uczepili porównywarek. Dostało kilkadziesiąt serwisów tylko siedzą cicho bo to wstyd sie przyznać :E Sam na liście mam ponad 20 duzych stron, których nie ma w tym wątku. Wszystkie SWLem podlinkowane.

Czarny dowcip: To kiedy wypada wysyłać oferty do tych firm? Już czy jakoś odczekać, za tydzień? :))))

Jak dla mnie to znów robicie zwykłą popisówę :) pijar najważniejszy - parę razy dziś słowo google przewinęło się na znanych portalach ;-)

Powtarzam po raz 5 - Ceneo (na 80%) poleciało za nadmiar linków z Programu Partnerskiego umieszczanego gdzie popadnie i jak popadnie

Popisówka i pokazówka też nie jest zła szczególnie patrząc przez mój przykład (Tesco i kradzież szynki pare postów temu :))

Światełko nadziei... i znów to samo - mit "bezpiecznego SWL'a" (też dziś pisałem), a w wytycznych jak byk:

Nie bierz udziału w programach wymiany linków służących rzekomo poprawie pozycji witryn w wynikach wyszukiwania lub w rankingu PageRank. W szczególności unikaj linków do spamerów sieciowych i witryn ze ?złych okolic sieci?, ponieważ może to pogorszyć pozycję w rankingu.

Bezpieczne i Skuteczne SWL nie istnieją!

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ten projekt nie jest związany z Pandą ale z nadużywaniem SWLi.

A związany był z "fałszowaniem" treści opisów w porównywarkach jak to jakiś dzięcioł z onetu raczył wystukać na klawiaturze ?

No i co teraz z wynikami dla frazy "produkt ceny/porównanie cen" i tym podobnych ??

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Podobo linki przychodzące nie mogą zaszkodzić, pisano o tym choćby tu: https://googlepolska.blogspot.com/2010/10/d...e-pagerank.html Zmiana stanowiska?

Przychodzące linki z SWLi nie mogą zaszkodzić reputacji Twojej witryny, ale jak tylko przestaną one być brane pod uwagę w naszym grafie linków, jedynie pozostałe wartościowe linki będą przyczynić się do widoczności witryny w indeksie Google, co oznacza, że czas, wysiłek i pieniądze włożone w SWLe są zmarnowane.

Podobo linki przychodzące nie mogą zaszkodzić, pisano o tym choćby tu: https://googlepolska.blogspot.com/2010/10/d...e-pagerank.html Zmiana stanowiska?

A nie wiesz co to jest gra słowna (nawet w tej wypowiedzi Kaspara taka istanieje słowo nadużywanie co juz ktoś podchwycił) i pisanie tego co ludzie chcą przeczytać?

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

W ramach sprostowania…

Wg tego co na MaxRoyu przeczytałem około 18 włączyli Pandę (wg moich obserwacji 15) i oto mamy powód :)

Ten projekt nie jest związany z Pandą ale z nadużywaniem SWLi.

Na Forum.MaxROY.com w tym wątku: https://forum.maxroy.com/filtry-bany-spam/p...-uderzyla-1331/ pojawił się jedynie news za SearchEngineLand że została wdrożona kolejna wersja Pandy:

forum-maxroy.png

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Przychodzące linki z SWLi nie mogą zaszkodzić reputacji Twojej witryny, ale jak tylko przestaną one być brane pod uwagę w naszym grafie linków, jedynie pozostałe wartościowe linki będą przyczynić się do widoczności witryny w indeksie Google, co oznacza, że czas, wysiłek i pieniądze włożone w SWLe są zmarnowane.

właśnie o tym chciałem napisać :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Toż to, Google nie przyznawało się do ... 2005?2006? roku, że nie istnieje czegoś takiego jak pozycjonowanie :)

Potem stwierdzili, że nie można zaszkodzić konkurencji linkami, teraz można... normalnie wszystko się zmienia :) zależy jak wiatr wieje ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności